Skip to main content

angry bird


sekarang ni ramai yang asyik sebut-sebut tentang game ni.. even ketua batch aku pon upload installer game ni kat blog rasmi kami (blog pharmacy student 2nd year USM) supaya kami boleh main time cuti 4 bulan ni. agar kami semua tak boring sangat dok rumah.

aku tak main game ni. aku layan NEED FOR SPEED je.. tapi, papepon, ni ader berita baik untuk semua pemain2 game "burung marah" ni. korang semua mungkin berpeluang menempa nama di guinness world record. 

cuma joint event yang tertulis kat poster kat atas tu. the world's biggest angry birds playground. tempat dan masa seperti yg tertulis kat poster tu... kalau berminat nak joint, or just nak tau dengan lebih lanjut, boleh check kat sini ataupon klik je kat poster tu...

selamat mencuba..!!!!

Comments

  1. haa sama la kite. aku layan NFS je. yang angry birds ni x main

    Dahi dan Peribadi

    ReplyDelete
  2. byk kali gk dgr nme game ni tp xpnh try ;)

    ReplyDelete
  3. freaky : bagos... ader geng... hehehe

    ReplyDelete
  4. nur syafiqah : so, try la... hehehe

    ReplyDelete
  5. ahaa, malas kott nak join. kehkeh.


    jom singgah dan bace:
    ekspresi bayi mase baru dilahirkan

    jom like page ni:
    Secret Propaganda

    ReplyDelete
  6. hehe . Tia main game ni . tapi tak aktif sangatlah . just buang boring ;)

    Segmen Tia : jana Pendapatan Dari Blog

    ReplyDelete
  7. tak minat sangat game nie.. hee

    ReplyDelete
  8. owh... x pe la... aq pon bukannya penah main game ni.. hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal