Sunday, April 24, 2011

salam pha is..shoutmix x de ka

w'salam

buat sementara waktu, shoutmix sja disable kan dulu dalam mode exam ni... sebabnya, skrg ni still x de masa nk blogwalking. tumpu study dulu. abes exam baru nak blogwalking puas2.

tapi, kalau ader shoutmix, kmunkinan bsar para blogger akan tinggalkan jejak kat situ berbanding mengomen di entry. dan bila dah bnyak2 jejak, "jejak"2 yg lama akan terpadam.

so, x dpat la aq nk mmbalas kunjungan smua orang yg penah datang blog aq masa time exam tu, lepas jew abes exam aku nanti. cm x adil bagi mereka yg penah datang di awal "mode exam".

aq harap dgn langkah ni, akan lebih membuatkan para pembaca mengomen di entry kerana komen2 di entry tak kan hilang. dan bila aq dah abes exam nnti, boleh la aq melawat korang puas2..

insyaAllah, lepas jew exam nanti, aq buh balik shoutmix tu yer... papepon, thanks for ur respond

hehehe...

(peringatan : ini bukan entry. tapi adalah perkongsian jawapan kepada persoalan yg diajukan di formspring. sebarang persoalan, boleh dikemukakan di tab "respond".. sekian dimaklumkan)

Ask me anything

No comments:

Post a Comment