Skip to main content

Day 22 - What makes you different from everyone else?

dari entry cabaran 30 hari

errmm......
MySpace
yang pertama sebab aku ader migraine.....



MySpaceyang kedua mungkin aku satu2nya orang yang menyesal sebab ambik kos farmasi. penyebab utama yang membuatkan aku masih di USM ni adalah kerana silat cekak. bukan kerana degree farmasi aku. kalau aku drop silat, macam hidup aku dah tak bermakna lagi kat USM ni.

MySpace
yang ketiga pulak....... errrm.... ha.! aku ada seorang abang, 6 orang kakak, dan 3 orang adik tapi aku tetap anak sulong. mungkin ader yang tertanya-tanya bila korang baca profil aku, aku tulih macam tu. kat sini, meh aku nak terangkan.



semua ni sebab aku ada saudara sebapa berlainan ibu. aku anak sulong sebelah emak aku tapi sebelah ayah aku, aku anak yang ke-8. masih pening? macam ni la. ayah aku berkahwin 2 kali. kalau tak paham2 juga, tak dapat kurnia lagi la tu. sampai masa nanti, korang paham la. hehehe

tu jew dulu kowt buat masa ni...



sekian...

Comments

  1. hahaha...faiz!!aku pun kadang rasa regret amik medic. cuma aku pulak masih bertahan tak nak drop sebab tak larat nak bayar denda 250 ribu nanti..sob sob.

    tapi aku percaya ape yg Allah bagi ni the best untuk kita kan. So, aku stay on jelah kat sini.
    Gud luck kat ko gak.

    eh, terpanjang pulak komen aku..ngee.;p

    ReplyDelete
  2. hehehe trimas tihah.... aku pon sama la...

    pasal hal menyesal ni, untuk maklumat lanjut, leh godek2 kat entry bawah ni :

    http://pening-pala.blogspot.com/2010/12/pilihan.html

    dan

    http://pening-pala.blogspot.com/2010/12/pilihan2-kalaulah.html



    p/s : komen ko x pe pnjg2... ko kan sifu aku dalam bidang blog ni... hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi