Skip to main content

Day 6 - Favorite superhero and why?




dari entry cabaran 30 hari


bila korang tengok gambar ni mesti korang dah tahu kan simbol ni mewakili hero mana...

kita tengok sikit siapa batman yang sebenarnya : 


In the original version of the story and the vast majority of retellings, Batman's secret identity is Bruce Wayne, an American millionaire (later billionaire) playboy, industrialist, and philanthropist. Having witnessed the murder of his parents as a child, he swore revenge on crime, an oath tempered with the greater ideal of justice.
Wayne trains himself both physically and intellectually and dons a bat-themed costume in order to fight crime. Batman operates in the fictional American Gotham City, assisted by various supporting characters including his crime-fighting partner, Robin, his butler Alfred Pennyworth, the police commissioner Jim Gordon, and occasionally the heroine Batgirl. He fights an assortment of villains such as the Joker, thePenguinTwo-FacePoison Ivy and Catwoman. Unlike most superheroes, he does not possess any superpowers; he makes use of intellect, detective skills, science and technology, wealth, physical prowess, martial arts skills, an indomitable will and intimidation in his continuous war on crime.

(wikipedia)



ok. kenapa aku suka batman? simple jew. sebab die tak de power. sebab dia manusia biasa. maknanya, semua orang buleh jadi "batman".





memang la banyak lagi hero2 yang tak ader power contohnya macam ironman, dan sebagainya. tapi bagi aku, batman la yang paling gempak. sebab dia tak hanya bergantung kat barang2  canggih dia jew. 

kita tengok skit apa yang dia ada. : 


  1. High human strength, agility, athleticism and peak conditions
  2. Skilled hand-to-hand combatant
  3. Use of high tech equipment & gadgets
  4. Stealth/sneaking
  5. Genius-level intellect
  6. Proficient with technology
  7. Excellent observational skills
  8. Regarded as the world's greatest detective/crime solver
  9. Master strategist


tengok! cuma 2 dari 9 kelebihan yang ada yang berkaitan ngan teknologi. yang lain semuanya "soft skill". hehehe


selain tu, aku minat batman sebab matlamat or objective dia jelas.. segala visi dan misi dia jelas.

idop batman..!!!! hhehee




sekian......



p/s : bleh tak kalau aku jadi batman kalau guna silat cekak... hehehehe

  

Comments

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi