Pengomen Tegar Disember - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: Pengomen Tegar Disember

2.1.14

Pengomen Tegar Disember

sebelum ni, aku ada list-kan top10 Referral Disember, kali ni, list senarai pengomen tegar pulak. bagi yang tak perasan perbezaannya, top referral tu bagi mereka yang banyak menyumbangkan trafic blog melalui bloglist masing-masing, walaupun jarang komen.

keyword nya disitu, bloglist. kalau ramai orang klik masuk ke blog ni dari bloglist tu, maka tinggi la sumbangan trafic-nya.

pengomen tegar ni plak, well, mereka yang paling rajin komen di blog ini. so, jom tengok senarai pengomen tegar Disember plak. kali ni aku letak top20 plak. saja nak bagi meriah. lets cekidaut

1. Muhammad Khairuddin Lim (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)


2. malaysiatercinta.com (http://www.malaysiatercinta.com/)


3. Mizz Aiza (Dunia Kecil) (http://www.mizzaiza.com/)


4. Khir Khalid (http://www.khirkhalid.com/)


5. asha hana (http://lifecikashacikhana.blogspot.com/)


6. fatin wawa (http://indahnyapelangiku.blogspot.com/)
7. memmetlenggeng (http://memetlenggeng.blogspot.com/)
8. Dhia Dirham (http://dhiadirham.blogspot.com/)
9. Lilynn Wifey Sham (http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/)
10. ikhwan yusuff (http://duniakita94.blogspot.com/)
11. paridah (http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/)
12. Bin Muhammad (http://relakssminda.blogspot.com/)
13. ros_reeza (http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/)
14. Mime MF (http://missflyfluffy.blogspot.com/)
15. Raudzah Z (http://myblogsantai.blogspot.com/)
16. husna zahidi (http://husnazahidi.blogspot.com/)
17. Norhasniza Khalid (http://www.mamaniza.com/)
18. HeNRieTTa JoSe (http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/)
19. msredcheesecake (http://msredcheesecake.blogspot.com/)
20. Gee Lion (http://diaridandelion.blogspot.com/)

thanks semua sebab sudi komen..

46 comments:

  1. sama-sama :) hihi...
    tahniah juga buat blogger yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. adaa.. thanks sudi jadi pengomen tegar.. heheh

      Delete
  3. Memang pening utk berada di Top 10 :)
    Terima kasih krn senaraikan juga...
    Salam ceria dr Relaks Minda

    ReplyDelete
  4. wah dpt tropi pengomen tegar disember pulak ya...subhanallah, riang ria rasa hati....thanks a lot Pha is.

    ReplyDelete
  5. wah!!termasuk juga..btw semoga kita semua terus berjaya.....

    ReplyDelete
  6. cam biase.. mesti ada dlm senarai.. hihihi..tq pait!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're welcome..
      n thanks kak, sbb sudi jado pengomen tetap. eheh

      Delete
  7. hehe tak dok dalam list pengomen dah. haha kene rajin comment lagi...selamat tahun baru phais

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. ima selalu komen, dari dulu lagi.. hehehe
      selamat tahun baru..

      Delete
  8. tahniah kepada semua..insyallah lain kali nama saya pulak yang naik..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah,, ada lah juga menyelit dan terselit.. hihi

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  10. kena rajin datang sini,nak masuk top 10 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tahu bulan depan boleh masuk list pulak.. heheh

      Delete
  11. tahniah kepada semua.. terima kasih pha is.. :D

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. tersenarai juga diantara mereka2 yg pening hehee.. T kasih Pha Is. Semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum PP...tahniah2 buat mereka...:)

    ReplyDelete
  14. waahhh... ramai nye yg rajin komen.

    ReplyDelete
  15. wuhuuu... tahniah pada yang tersenarai! :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada mereka sebagai pengomen tegar. :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah kepada yang tersenarai.. ;D dan tahniah kepada empunya belog juga.. hehe...

    ReplyDelete
  18. lepas nie dah jarang la nak lepak sini bro. dah keje. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. xpe.. selamat menempuh alam pekerjaan.. :)

      Delete
  19. Thanks Fais..and tahniah untuk yang lain juga!!!

    ReplyDelete
  20. eehhhh rietta pown ado...hehehe...mlu seh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu..?? hahahaha..
      buat apa nk malu plak ni..? hehe

      Delete
  21. Ye x rugi...ni pun sy singgah melawat :)

    ReplyDelete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com