Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

19.12.13

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

63 comments:

  1. good luck and all the best bro..insyallah kalau sempat nanti aku join...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. best nih join segmen. licha skrg sgt2 bz. tu yg xsmpt nk join mana2 GA or segmen.
    ucap selamat je lah. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. dah hujung tahun ni boleh join banyak2 segmen..

      Delete
  3. Skank dh xleh nk join...sebab rietta xdaftar g+....mls nk join byk sosial media...nnti xcukup masa plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. daftar je G+ tu.. banyak manfaat untuk blogger.. lpas tu x aktif pun x pe, sbb setiap kali kita publish entry, dia akan otomatik share kat situ..

      Delete
  4. Replies
    1. kenapa x daftar.. banyak kelebihan untuk blogger..

      Delete
  5. semoga berjaya.. dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  6. lucky no 1616.follow back yaw! :)
    http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. dah pernah follow dah sebelum ni..

      Delete
  7. selamat bersegmen bro pha is :)

    ReplyDelete
  8. sholamot bersegmen! ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  9. slmt bersegmen yer dik pha is.. hihihi..

    ReplyDelete
  10. Dr segmen yg sm! Selamat bersegmen:)

    ReplyDelete
  11. slmt bersegmen
    slmt solat jumaat nnt

    ReplyDelete
  12. Tahniahlah dapat join, akak tak sempat pun, pagi ni bukak blog, tengok dah lepas..takpelaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. ada banyak lagi segmen boleh join..

      Delete
  13. selamat bersegmen dan gudluck!niesa singgah follow sini.. :)

    ReplyDelete
  14. Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. hi, Pha is!! K'yus dtg follow ni! gudluck tau utk segmen ni! (Y)

    ReplyDelete
  16. salam..dari segmen yg sama.. done follow disini..
    http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.. Singgah sini dari segmen yg sama :)

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen Mialiana
    http://www.kisahsidairy.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
    good luck ye!

    ReplyDelete
  19. salam :) syira dah follow blog awakk dr segmen
    http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
    singgah ke blog syira eh ? and like page ni
    https://www.facebook.com/syiralokman5?ref=ts&fref=ts

    terima kasih ^_^

    ReplyDelete
  20. salam singgah jumaat :)

    http://airis-contest.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

    ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  22. nuna blogwalking sini.. dari segmen yang sama.. semoga berjaya. senang2 datanglah blog nuna.. :)
    http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  23. Good luck Pha Is.. terlepas pulak nk join segmen ni..
    Inti lagi di sini.. :D

    ReplyDelete
  24. singgah balas kunjung =) btw gud luck =)

    ReplyDelete
  25. dah follow
    www.azlinaazis.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

    ReplyDelete
  27. salam perkenalan....
    saya datang sini pulak ye.
    good luck :)

    ReplyDelete
  28. Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
    selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^

    ReplyDelete
  29. Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com