anda rasa anda cantik?

sapa yang terasa yang diri tu cukup cantik, atau cukup hensem, try la sign up kat laman web beautifulpeople.com ni. laman werb ni untuk orang "cantik" je... hehehe  

Photobucket

kat sini la korang buleh tau dan pastikan sama ada korang cantik or tak. sebabnya, kalau korang tak cukup cantik, korang akan direject oleh admin. so far dah 30,000 orang dah yang kena reject.

so, ader bran..? hehehe

(cerita asal)

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Maintenance Yamaha YZF R25