WW #93 | Let It Go - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: WW #93 | Let It Go

14.5.14

WW #93 | Let It Go

elsa, frozen, troll, poops,

53 comments:

  1. Hehe awalnyer Pha Is post entri hari nie :)

    ReplyDelete
  2. begini pun ada..hehe..salam kenal

    http://teacherbasariah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Lagu faveret anak saya. Pantang tengok video promo filem ni kat TV yang Marsha nyanyi tu, sure berjoget punya lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. bukan budak2 je.. yg tua pun minat jugak lagu ni..

      Delete
  4. Jangan disimpan...biarkan ianya pergiiii...

    ReplyDelete
  5. lepaskan ... tak kisahlah nak menjerit ker nak menangis ker nak beristighfar ker , yg ptg keluarkan . insha allah akan rasa lega .

    ReplyDelete
  6. adoi kejam betul gambar ni....why?? mana price ku yg lawa ha..ha..

    ReplyDelete
  7. hahaha... agak2 kalo nyanyi lagu tu boleh membantu tak?

    ReplyDelete
  8. bahahaha..pon bolehh ye mcm ni...

    ReplyDelete
  9. Teringat video yang di edarkan dalam whatsapp seorang budak lelaki menyanyi dalam toilet..

    ReplyDelete
  10. hahaha..sampai macam tu kome..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan teman yg macam tu.. orang lain.. hehehe

      Delete
  11. hehehehe..kelakar pun ada...
    menabung kt sini :)

    ReplyDelete
  12. Haiyya... kesian betul! Moga segera lah let go ye... hehe

    ReplyDelete
  13. hahahaha...yang ini lawak bro..hehehe..baru aku tau mana dia dapat inspirasi buat lagu nie..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. uit.. hahhaha.. baca tajuk ingat nak cerita pasal frozen. sekali tengok pic.. bebaskan segala-galanya...

    ReplyDelete
  15. Kesian penyanyi/pencipta lagu ni, lagu ini sesuai buat nyanyi dalam tandas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu ni sesuai untuk macam2 situasi.. pasal exam pun boleh, banyak dah orang buat parody kat youtube..

      Delete
  16. haha... ingatkan org ngandung je senang sembelit :p

    ReplyDelete
  17. Hahaha yang ni la haritu saya cipta lirik dekat kelas semua pakai gelak sampai cikgu kelas sebelah mai xD

    ReplyDelete
  18. Haisshhh... Let it go laaaa... :P

    ReplyDelete
  19. Bebaskan , bebaskan ! HAHA (Y)

    ReplyDelete
  20. Siannye.....xpela cikna bg darlie sikit....;-)

    ReplyDelete
  21. kalau tak tahan sangat gi ambil ubat dekat farmasi

    ReplyDelete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com