WW #93 | Let It Go - Hikayat Budak Pening Hikayat Budak Pening: WW #93 | Let It Go

14.5.14

WW #93 | Let It Go

elsa, frozen, troll, poops,

53 comments:

  1. Hehe awalnyer Pha Is post entri hari nie :)

    ReplyDelete
  2. begini pun ada..hehe..salam kenal

    http://teacherbasariah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Lagu faveret anak saya. Pantang tengok video promo filem ni kat TV yang Marsha nyanyi tu, sure berjoget punya lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. bukan budak2 je.. yg tua pun minat jugak lagu ni..

      Delete
  4. Huhuhuhu mcm2 laaa pepagi nie ...

    ReplyDelete
  5. Jangan disimpan...biarkan ianya pergiiii...

    ReplyDelete
  6. lepaskan ... tak kisahlah nak menjerit ker nak menangis ker nak beristighfar ker , yg ptg keluarkan . insha allah akan rasa lega .

    ReplyDelete
  7. adoi kejam betul gambar ni....why?? mana price ku yg lawa ha..ha..

    ReplyDelete
  8. hahaha... agak2 kalo nyanyi lagu tu boleh membantu tak?

    ReplyDelete
  9. bahahaha..pon bolehh ye mcm ni...

    ReplyDelete
  10. Teringat video yang di edarkan dalam whatsapp seorang budak lelaki menyanyi dalam toilet..

    ReplyDelete
  11. hahaha..sampai macam tu kome..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan teman yg macam tu.. orang lain.. hehehe

      Delete
  12. hehehehe..kelakar pun ada...
    menabung kt sini :)

    ReplyDelete
  13. Haiyya... kesian betul! Moga segera lah let go ye... hehe

    ReplyDelete
  14. hahahaha...yang ini lawak bro..hehehe..baru aku tau mana dia dapat inspirasi buat lagu nie..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. uit.. hahhaha.. baca tajuk ingat nak cerita pasal frozen. sekali tengok pic.. bebaskan segala-galanya...

    ReplyDelete
  16. Kesian penyanyi/pencipta lagu ni, lagu ini sesuai buat nyanyi dalam tandas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu ni sesuai untuk macam2 situasi.. pasal exam pun boleh, banyak dah orang buat parody kat youtube..

      Delete
  17. amboi ini memang betul let it go

    ReplyDelete
  18. haha... ingatkan org ngandung je senang sembelit :p

    ReplyDelete
  19. Hahaha yang ni la haritu saya cipta lirik dekat kelas semua pakai gelak sampai cikgu kelas sebelah mai xD

    ReplyDelete
  20. Bebaskan , bebaskan ! HAHA (Y)

    ReplyDelete
  21. Siannye.....xpela cikna bg darlie sikit....;-)

    ReplyDelete
  22. kalau tak tahan sangat gi ambil ubat dekat farmasi

    ReplyDelete

Hikayat Budak Pening © . Designed by MaisarahSidi.com