Monday, October 9, 2017

Sunset di Pantai Merdeka


Sunset di Pantai Merdeka


Hoi dah lama tak menulis kat blog ni. rasa maca dah nak terabai dah. Haha. Tak ada apa sangat pun isi kali ni, sekadar nak bagi ada input je dalam blog ni sebab bulan ni tak ada up entri lagi. Dan berbalik kepada tajuk, nah gambar sunset di pantai merdeka.

Cinta Kita Di  Pantai Merdeka


Masa ni orang lain dah pakat balik, aku sanggup tunggu sampai dengar azan maghrib semata nak tengok sunset. Cantik kan? Ini hanya sedakar yang termampu dengan kamera fon.


Mood Berblog 


Baru-baru ni aku tak sangka yang orang masih lagi rujuk blog aku kalau ada apa-apa perkembangan pasal aku. Junior aku ni heran kenapa semenjak-dua menjak ni aku banyak berinteraksi sorang budak batch dia. So, dia buka tengok blog aku cari kot-kot ada aku update kat entri ni. Rupanya dia baru tahu aku dan kawan batch dia ni dah bertunang.


Ada rasa macam bangga kejap. sebab dia buka blog aku dulu untuk cari klu. Hahaha.. Kiranya blog aku ni masih berguna lagi la..

Aku dah malas dah nak menulis blog sekarang ni. Sedangkan member farmasi aku yang dulunya jarang update blog pun, sekarang dah rajin update blog. Sebab blog dia ber-niche travel dan baru-baru ni dia banyak keluar travel. So, dia kena banyak update pasal travel dia.


Untuk nak tengok blog travel oleh seorang ahli farmasi, boleh lihat blog dia di sini : https://izsywandering.blogspot.my/

Mood berblog aku sekarang dah suam-suam kuku dah. Dah malas actually nak cerita pasal hal-hal kisah hidup aku. Ingat nak tukar niche dah dari personal blog kepada yang lebih kearah pendapat, padangan dan informasi.

Adakah lepas ni aku akan terus "berehat" dari dunia blog? Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 comments:

  1. aku dah lama bersuam2 kuku. rasa mcm berehat lama pun ada. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang memang.. lama nau berehat.. entri pasal raya posa lagi.. hahaha

      Delete
  2. cantikan sunset pantai merdeka, dah lama xp sna...bergigih depa search blog, tpi bagus la mcm tu, dorg btul2 cr info dulu sebelum buat kesimpulan...

    ReplyDelete
  3. indahnya sunset di pantai merdeka xpernah sampai lagi situ.

    ReplyDelete
  4. wahhh berbalas tweet ye, awat x penah nampak

    ReplyDelete
  5. Aku pun baru tau bro dah bertunang huhu.. mcm mana la boleh terlepas pandang ni. Maaf dan tahniah! :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. x perlu minta maaf.. bnda kecik je.. hehehe.. knduri nanti jemput lah mai penang...

      Delete
  6. jgn mls2 berblog nnt terus merudum hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha.. baeklah.. tp skrg dah jumpa sumber inspirasi baru.. hehehe

      Delete
  7. 1st time sy g pantai merdeka, smpi je kwn sy trs nyanyi lagu cinta pantai merdeka hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu wajib nyanyi kalau sampai kat sana.. hahaha

      Delete
  8. rugi kalau terus berhenti dari blog. hehe.. rehat secukupnya dan fikirkan mana yang terbaik untuk pilih niche nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la dok fikir macam tu jugak.. sayang nk tinggal terus..

      Delete
  9. rugi kalau terus berhenti dari blog. hehe.. rehat secukupnya dan fikirkan mana yang terbaik untuk pilih niche nanti.

    ReplyDelete
  10. Pha Is,
    Rehat lah .. lepas hilang penat, tulis lah balik ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. penat x akan pernah hilang.. kna usaha juga walaupun penat.. hehehe

      Delete
  11. Subhanallah sangat cantik sunset.

    Ait!! setelah berdua malas pulak ya nak hap-date blog hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahahha....

      Bukan sbb tu la.. 😅

      Delete
  12. hahahahaha sebenarnya kalau update kata nak rajin berblog balik memang kesudahannya kelaut paling dalam

    cakap kat diri sendiri hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. xpa.. kita tengok nnti macam mana..

      Delete
  13. Pantai Merdeka waktu senja . . . ahh cantik!



    ReplyDelete