Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

sejak dua menjak ni, malas pulak nak tulis entri.. nasib baik sifu blogspot ada buat segmen. boleh jugak join Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket" ni. senang je. jom sama-sama memeriahkan segmen ni!

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"


Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket
klik baner untuk join sebelum 10 Mac 2017

selama ni aku ingat naik moto je ada istilah "meroket". rupanya dalam blog pun ada jugak penggunaan istilah meroket ni. maklumlah, sifu blogspot.. mesti la beliau terrer bab blog. aku pandai meroket naik moto je..

istilah "meroket" dalam dunia motosikal.


Syarat-syarat Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"


syarat-syarat dia pun simple je. tak banyak, ada 6 je. 

1. Peserta mesti ada blog.

2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.

3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 

4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM 

5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL

6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan

senang je kan? jom. kalau nk join, klik je baner segmen kat atas tu, atau terus ke link ni : http://www.hasrulhassan.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


URL entri meroket


so, aku memilih nak meroketkan entri aku yang bertajuk Cara Lapor Penipuan Astro (http://www.budakpening.com/2017/01/cara-lapor-penipuan-astro.html)

Comments

  1. Teruskan meroket ya... semoga berjaya...

    ReplyDelete
  2. nak join ! nak join !

    btw selamat bersegmen

    ReplyDelete
  3. selamat bersegment...ooo nek moto pown ada meroket erk...hehehe...xtaw plak....

    ReplyDelete
  4. all the best
    teruskan meroket..slamat bsegment

    ReplyDelete
  5. Join jugak .. moha entri yang dipilih tue naik meroket

    ReplyDelete
  6. Heh..heh..bersama kita meroket trafik blog ya moga berjaya

    ReplyDelete
  7. aiseh dah terlepas..tak dapat nak meroket

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, saya dah meroketkan blog post berkenaan .. moga gembira ye ..
    ..
    Terima kasih terus support blog saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama.. terima kasih kembali atas segmen ini..

      Delete
  9. selamat meroket.. hahaha
    mana gambaq bulan?? :P

    ReplyDelete
  10. kata dh meroket.. so p bulan lah. fham dak

    ReplyDelete
    Replies
    1. x mau pi bulan.. x best.. x dak apa2.. nak pi planet namek.. hahaha

      Delete

Post a Comment