WW #147 | Wanita Hari Ini

quote, lelaki vs perempuan

salam wordless wednesday...
lelaki hari ini, kelmarin, esok, sama je..
baju pun kadang pakai yang sama. hahaha..
setuju tak?

Comments

  1. hehehe...bab baju sama tu, kdg kdg perasan juga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami baju sendiri pakai yg sama pun kadang2 x perasan.. eh, semalam aku pakai baju ni eh? hahahaha

      Delete
  2. setuju sebab sendiri mengalami. hahaaa

    ReplyDelete
  3. hahahaa..perempuan banyak nak kena pikir la. :P

    singgah balas. hee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kena pikir apa lagi..? hehe

      lama x singgah sini kan.. hehehe

      Delete
  4. jawapan sebenar ialah sebab makhluk wanita lebih ramai dari makhluk lelaki di atas dunia sekrang

    ReplyDelete
    Replies
    1. nope.. statistik dan bancian terkini di malaysia menunjukkan bilangan perempuan hampir sama banyak dengan lelaki.. x banyak beza pun..

      Delete
  5. Hahaha.. ayat ni memang win lah..
    Peneman sepanjang hayat akak pun sampai adakala redha je dengan kerenah akak.. kihkihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. untung ler ada peneman yg redha.. hahaha

      Delete
  6. seluar lagi kritikal... kadang seminggu tak tukar2 kan... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tukar seluar sebulan sekali. Semua jenis seluar.

      Delete
    2. hahaha.. kantoi.. selagi bau dia okay lagi, selagi nampak okay.. hahaha

      Delete
  7. bab pakai baju sama tu memang btol sangat dah tu. selagi tak busuk, selagi tu la dok pakai. seluar apatah lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 busuk pn pakai jugak, selagi boleh tahan bau.. hahaha

      Delete
  8. Patutlah ada wanita yg cakap, lelaki ni semua sama sahaja! huhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. so betul la ni dengan statement tu? hahaha

      Delete
  9. Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada ! nanti KA wat program tuk lelaki pulak yer he3

    ReplyDelete
  10. memang wanita tu hari ni lain esok lain..
    kadang baju, jenis tudung or cara pakai tudung yg dipakai mempengaruhi juga hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay..dipersetujui org golongan wanita sendiri.. hehehe

      Delete
  11. Letih dah fikiaq... solo lebih baik...

    ReplyDelete
  12. Pakaian ni selain dari menutup auratada lagi tujuan dia. Kalau kita menjaga pakaian, pakaian akan menjaga kehormatan kita.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Mungkin kalau ada pun rancangan lelaki hari ini ratingnya mendatar kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum cuba belum tahu.. try pengacaranya fattah amin.. ramai je nnti yg tengok.. tapi bukan lelaki la penontonnya.. ghahaha

      Delete
  15. hahahahaa ini memang betul. kadang tok laki bising awat pi basuh baju dia. katanya baju tu pakai sat je. buat apa nak basuh. kotor pun tak dan.

    me is. dah pakai sudah la. dah pakai kena la basuh. tak kisah la pakai sat ke apa. bila dah jatuh hari lain dah wajib kena basuh kohkohkoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. part baju tu betol.. hahaha..
      sayang nk basuh sbb baru pakai sekali je.

      Delete
  16. setujuuuu hahahhaa.. wanita hari ini pon tak penah tgk dh

    ReplyDelete
    Replies
    1. "wanita hari ini" dah ketinggalan dah.. kna buat rancangan "wanita hari esok".. baru up to date.. jeehe

      Delete
  17. 😂😂😂 ada ada je Pha Is ni...

    ReplyDelete

Post a Comment