Skip to main content

Bawal ARAMI | Bawal Mudah Dibentuk


Bawal ARAMI by ARAMi Apparel 


Disebabkan majority pembaca blog aku adalah golongan wanita, jadi kat sini aku nak share satu barang baik buat gadis-gadis di luar sana. tahukah korang bahawa 97.7% lelaki Malaysia berpendapat bahawa wanita memakai tudung bawal lebih cantik?

*statistik diragui


Bawal ARAMI


so, kali ni aku nak kongsikan koleksi tudung bawal terbaek yang korang boleh ushar. mana tau kot-kot berkenan, boleh terus order. don't worry, trusted seller. dijamin oleh Hikayat Budak Pening sebab aku kenal betul dengan seller ni. member aku je ni. #tolongmember


ARAMI Apparel | Bawal Mudah Dibentuk



Bawal ni memang mudah dibentuk. tak perlu take time nak bersiap lama-lama. Lepas ni boleh bersiap sepantas lelaki bersiap bila nak keluar jalan-jalan! hahaha..

Material Bawal ARAMI ni diperbuat daripada kain Chiffon Sakura dimana ciri-ciri Chiffon Sakura ni, dia mudah dibentuk dan tidak perlu pakai “fabric starch”, kain beralun cantik serta mudah digayakan dengan pelbagai cara.



Bawal ARAMI | Harga Mampu Milik 



Murah-murah je tudung bawal ARAMI ni. harga mampu milik. list harga boleh tengok kat bawah ni, bergantung kepada saiz bidang tudung.

Bidang 45  RM29
Bidang 50  RM34
Bidang 55  RM39
Bidang 60  RM44

**Harga tidak termasuk postage.


Tempahan Bawal ARAMI



Untuk sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh whatsapp ke nombor dibawah:

0195055740 (hanisah).

atau korang boleh ushar kat Facebook page ARAMI Apparel di https://www.facebook.com/aramiapparel ... Alang-alang tu like la. mana tau kot-kot lepas ni ada promosi ke.. hehehe..

akhir kata dari aku:




Comments

  1. Wah cantik tudung bawal arami bolehlah tempah awal2 sebelum nk beraya xlama lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha.. boleh2.. beli siap2 x kalut.. hehehe

      Delete
  2. oii santek nyeee . gambaq last skali ttu , ehem ehem deep oit

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sebagai pesanan bersama..

      Delete
  3. Saya tak beli tu tuan sebab tak ada bini.
    Kalau saya beli then pakai sendiri, lari jiran saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belilah utk jiran, confirm jiran xlari...;-)

      Delete
    2. Belilah utk jiran, confirm jiran xlari...;-)

      Delete
    3. hahaha.. betol2.. baru jiran bertambah sayang.. hehehe

      Delete
  4. Cantik tudungnya.. tapi dah tak pakai bawal.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg org dh x layan bawal, org layan shawl yg belit2 tu kan.. hehehe

      Delete
  5. janji tutup bahagian dada, itu dah cukup.

    ReplyDelete
  6. boleh cuba ni sbb sy mmg fan tudung bawal ;-)

    ReplyDelete
  7. Bawal jer? gelama, parang, kembung tak ada ke? :P
    Cantik.. cantik... cantik... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bawal je mampu.. ikan lain mahal.. hehehe

      Delete
  8. Cantik juga nampak tudung bawal ni...

    ReplyDelete
  9. kali pertama dengar jenama ni..nice info

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, cikna baru first time dgr cantik jgk tdngnye tu

      Delete
    2. Tu la, cikna baru first time dgr cantik jgk tdngnye tu

      Delete
  10. nnti nk try tgk material dia...kita xpndai sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila2.. org penang ja nih.. boleh cod terus.. hehehe

      Delete
  11. Chiffon ni kn material dia lembut so utk cikna yg xpki skaf ni xsesuai kot..

    ReplyDelete
  12. hahaha promote tudung bawal pulak.. suka makan ikan bawal goreng sweet sour.. perghhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikan bawal saya besa2 je.. boleh je kalau nk makan..

      Delete
  13. lg pun tudung bawal senang pakai.. tak payah lilit2

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Kawasaki Z250 vs Kawasaki Z250SL | specification