Pasangan Kawasaki Ninja ZX2R

mula-mula jadi blogger, sekarang ingat nak jadi youtuber plak. hahaha.. lepas ni boleh la buat vlog. huh, banyak pulak masa aku nak buat semua tu. nak update entri blog pun susah.

sejak aku try letak kamera kat moto aku si #gadisbertudungbiru tu, rasa macam best pulak. aku rasa maybe aku akan upload video-video masa aku 'bersama' dengan moto aku kot.

Pasangan Kawasaki Ninja ZX2R


sebagai permulaan, ni video pertama aku. dulu selalu terserempak dengan pasangan ni atas jalan masa on the way ke tempat kerja. setiap kali aku nampak diorang, rasa sweet je..  hahaha.. sanggup si perempuan naik moto sama2 dengan laki ke tempat kerja..



p/s : video gegar giler. pakai kamera murah je.. ada sesiapa nak sponsor gopro ke..? hehehe..

tapi laju bhai.. dulu masa aku naik honda wave aku tu, boleh tengok sekali jeling je la. lepas tu dah tak nampak bayang dah. berdesup dia mencelah. sekarang ni baru boleh mencucuk follow belakang.. hahah..


single seat


bila sembang dalam group moto, ramai yang racun suruh aku buat single seat (kusyen tempat duduk belakang dibuang dan digantikan dengan aksesori tambahan yang lebih cantik..) baru moto lebih mengancam macam versi perlumbaan moto GP.

tapi walaupun aku single, aku malas nak buat single seat. walaupun tak ada sesiapa pun aku nak bawak buat masa sekarang ni. naik sorang-sorang je..

"sebab seat belakang tu saya nak reserve untuk awak.. "

#chiachiachia

Comments

  1. hahahaa.. sweetlah sangat kan... ok ayat bawah skali tu yg sweet..

    ReplyDelete
  2. ayat last tu sweet je.. kihkihkih..
    kalau en. hb akak, dia takmo bawak akak naik motor sebab akak mesti tdo.. naik kete tak pulak.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  3. sweetnye pha is....hehehe...tpi ada jugak yg xnak bawak penumpang belakang, katanya xseswai...hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut org n jenis style cara bawak jugak.. hehehe

      Delete
  4. hahaha.. baiknya awak!
    moto skarang sronoklaa pulas minyak..hehee..

    ReplyDelete
  5. hias moto cantik2 dptlh isi seat yg reserved utk yg cntik juga pha is.

    ReplyDelete
  6. tak lama lagi Phais femes as utuber plak ehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. last2 terbengkalai macam tu je.. hahaha

      Delete
  7. Ayat akhir tak menahan..
    hahaha..
    semoga bertemu dengan sidia yang didambakan.. Aamiin..

    ReplyDelete

Post a Comment