Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

Comments

  1. Hei Budak Pening..Harap mendapat sambutan yg mengalakkan..kirim salam gadis bertudung biru yer

    ReplyDelete
  2. Singgah dari giveaway yang sama

    http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    Good luck

    ReplyDelete
  3. Singgah dari giveaway yang sama

    http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    Good luck

    ReplyDelete
  4. singgah sini dan follow.. :)

    http://izatie91.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  5. Done join GA dan follow.

    Salam perkenalan

    Kindly follow me back at http://azirafreesia.blogspot.my/2016/03/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html?m=1

    ReplyDelete
  6. shad singgah blog sponsor.. already followed sini..
    have a nice day and happy blogging.. :D

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. klik link yg tulis "Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500" kaler biru yang ayat last dalam enrtri ni. kat situ ada tunjuk cara nak join GA ni.. :)

      Delete
  8. gud luck pada semua yang join nnti...

    ReplyDelete
  9. Makin meriah nampaknya Blogger Utara.. all the best. Pcl baru join tadi :)

    ReplyDelete
  10. pha is! timm copy n repost balik dlm blog eh..hehe..

    ReplyDelete
  11. jom sertaiiiii....jangan tunggu lagiii

    ReplyDelete
  12. yeahh yanie dah join jugak Giveaway Bernilai RM500?? wow!!

    http://www.yanieyusuf.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  13. Yeayy. Mimin join gakhttp://www.miminadam.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  14. yuhuuu~ cheq join !
    follower ke #1851

    http://spitoutkata.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  15. kak Rose pun join jugak GA ni :)

    ReplyDelete
  16. jeeejoms.. blogwalking kawan2 yang join =)

    ReplyDelete

Post a Comment