Tuesday, March 15, 2016

Terharu nih!

elok sampai je rumah dari tempat kerja, masuk bilik rilex-rilex, tetiba mak aku panggil.

"pait, ni ada surat untuk hang. dari johor kot, sebab setem dia ada muka sultan johor."

johor? hah, sapa pulak hantar surat cinta dari johor nih? musykil2.. maka dengan perasaan yang berdebar-debar, aku buka sampul surat tu. dan tadaa!





Hadiah dari Jari Manis


sapa tak kenal Jari Manis kan? seantero dunia kenal dia. yer la, dah kaki kuat berjalan. hehehe...  dah lama tak masuk list top commentator kat blog beliau, tapi masih lagi dapat ole-ole dari sis Jari Manis. fuh.. terharu nau nih..

dah la rajin komen. rajin bagi hadiah pulak tuh.. sapa tak kenal sis JM,memang rugi.. hahaha.. so, kalau tak nak rugi, pergi la terjah blog beliau. konfom best dengan entri2 travel dari seluruh benua.

dah tunggu apa lagi.. shuuh.. shuuh.. pi singgah blog beliau cepat.. hehehe





33 comments:

  1. Wahh... tahniah Pha is... jngn penin2 lagi dah dpt hadiah.. :) :)

    ReplyDelete
  2. bestnye...eeeh siap ada nama pha is la...

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH PAIS..CUBA KENALI JM LBH DKAT LAGI MANATAU BERJODOH HEH..HEH.. DOAKAN JER.

    ReplyDelete
  4. amboihh kemain berdebar2..hahaha..
    tahniah ye..

    ReplyDelete
  5. wah,huntong la..nak juga macam pha is.tapi IbuNoey ni jarang online sekarang ni.tak boleh ngadap komputer sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. take ur time.. kita pun masing2 ada priority.. hehehe

      Delete
  6. tahniah. ole2 abam kie je belum sampai. huhuhu... JM cepat la hantar..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. sila2.. x rugi follow dan terjah blog JM.. lagi untung kalau komen kat sana.. konfom akan dibalas berganda2.. hahahah

      Delete
  8. woooo syoknya haaaaaa. beratur lagi melekat dekat peti ais nanti tu hihihihi. tahniahhhhh

    ReplyDelete
  9. hehe, kak jm serius sgt ramah n sporting..hehe..

    ReplyDelete
  10. eh eh awak singgah jugak blog kita? terharuuu... hahaha
    ada banyak benda nak cerita tapi tu la, kekangan masa yg membuatkan saya tak dapat nak menulis blog. tapi insha allah, nanti saya akan menulis semula. terima kasih singgah blog bersawang saya.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2..
      n tahniah sebab dah bergelar puan.. hehehe

      Delete
  11. Syoknya Pais...lompat tinggi sampai syiling ka...hehehe...

    Bukan senang nak dapat tanda ingatan dari seseorang kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaha.. xde la sampai tahap macam tu..

      Delete
  12. Mesti saspen abis kan? Best dapat surprise nih :)

    ReplyDelete
  13. Murah rezeki dapat hadiah. Bestnyaa

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum..done follow sini :) ...tajuk nye menarik perhatian yaya.. hihi...

    sambil2 tu jom jenguk & join contest dari yaya ni..

    Contest : 'Jemputan ke Majlis Pertunangan Yaya dan Anis'

    http://www.yayacendana.com/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

    tq ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..
      thanks..
      ok..
      u're welcome..
      n selamat bertunang..

      Delete
  15. dari Johor k JM post ehehe.. selalu cop Putrajaya je =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa tu dia tgh jalan2 kat johor kot.. hehehe

      Delete
  16. Ayat akhir tu siap ada "shuuh, shuuh" macam halau je hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. bukan niat nk menghalau, tapi menggesa supaya betul2 pergi ke sana.. hehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...