Skip to main content

WW #133 | pointer 3.85


Its a good thing bila Ahmad Maslan bagi statement pelik2 time musim2 exam. Its a indirect message kepada semua student...
Posted by Wan Nashrullah Muhamad on Tuesday, December 29, 2015

Comments

  1. pointer dia tggi..xleh nak bndingkan.. huahua

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. tinggi sangat sampai gayat.. hehhe

      Delete
  2. Memang hebat dapat pointer 3.85..

    ReplyDelete
  3. Mujur pointer kurang sikit dari tu..kalau tak mesti kluar statement bukan2 hehehe

    ReplyDelete
  4. xkuasa nak jd mcm ahmad maslan..org lain pointer mencanak ok je..dia sorg je k.o..tu spesis dtg dr mana ntah wakakaka

    ReplyDelete
  5. org baru habis bljr tngah tunggu kerja ni lagi la stress...adoii

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar2.. saya dulu pun macam tu.. menganggur 8 bulan.. hehhe

      Delete
  6. hahahahaaha hidup ni bukan berdasarkan pointer semata.

    ReplyDelete
  7. Hahaha.. pointer tinggi tapi common sense xda, nak buat pa.

    ReplyDelete
  8. SELAMAT BERHARI MINGGU PHA IS.

    ReplyDelete
  9. Realiti sekarang terutama syarikat swasta nak mengambil siswazah baru habis belajar di universiti dah tak menilai dari segi pointer yang penting boleh buat kerja. Pointer tinggi tapi kemahiran sosial tidak ada maka tak guna juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2.. contoh macam mnteri 3.85 tu la.. hahaha

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal