Skip to main content

WW #131 | Program Poligami 1 Malaysia (P1M) 2016


Comments

  1. Mesti hits la entri ni..kaum bapa2 akan singgah hehehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yui nmpak gayanya macam berminat je.. hahaha

      Delete
  3. PROGRAM NI TIPU JER XDER KENA MENGENA DGN KPEKM PUN...

    ReplyDelete
  4. hmm.. marah nnt cakap tolak hukum pulak.. :(

    ReplyDelete
  5. mesti ramai kaum wanita akan protes.. XD

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. komen macam excited dan berminat je.. hahaha

      Delete
  7. ni bagus untuk tingkatkan birth rate di malaysia.

    Hehe

    ReplyDelete
  8. tgk tajuk terus singgah...sensitipp ooo...hehe

    ReplyDelete
  9. bahaha... sape nyer idea wat program ni. mesti akan menimbulkan amarah kaum hawa. hahaha...

    ReplyDelete
  10. Suruh menteri tu buat dulu, sanggup ke tak.. kehkehkeh.. ;)

    ReplyDelete
  11. ok no komen...satgi kaum ibu marah maaa

    ReplyDelete
  12. Jgn berani viralkan info ni kt fb ehhh phais hahahah I Bini pertama kecam phaissss

    ReplyDelete
  13. poligami tak sesuai sangat dengan orang malaysia, sebab majority married couple kat malaysia ni, isteri pun kena kerja, lagi mau claim mampu. lelaki yang mampu tanggung 200% tu boleh kira ... marah ni pha is :p

    siapa lah buat banner bangang macam ni, rasa nak sekeh ajer ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha.. rilex2.. jangan marah, nnti cpt tua.. hehehe..

      entah la.. saja sarcastic tu..

      Delete
  14. Replies
    1. kalau yg masuk meminang tu nni dah berbini macam mana..? haahha.. sggup ke jd bini no. 2? hehehe

      Delete
  15. Betul ke program ni wujud? Musykillation

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi