Skip to main content

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

sapa tak kena sifu blogspot malaysia ni kan? nampak HH je, terus ingat HasrulHassan. antara blog yang selalu aku rujuk bab-bab bloging ni..

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower


dan kali ni bro HASRULHASSAN ada buat Random Giveaway RM100 Follower sempena meraikan sokongan rakan-rakan follower blog beliau sehingga berjaya mencapai lebih 15 juta pageviews (hits).

jom join. mudah je syarat-syarat dia.. klik baner tuh untuk join.

Comments

  1. perghhh gak...hihihi..good luck

    ReplyDelete
  2. Salam Pha Is .. Akk singgah sini dari GA yang sama..All the best & good luck ..
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    ReplyDelete
  3. Singgah bw kat sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    ReplyDelete
  4. 15 juta tu. terasa keciknya diri ini hukhukhuk. good luck pha is

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan.. rasa kerdil je kita ni.. heheh

      Delete
  5. Tak tahu pulak dia ni sifu blogspot Malaysia. Dulu saya buat blog tak ada rujuk mana2 sifu

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal