Monday, September 7, 2015

Siapa Nak Hadiah?

sebenarnya, perkara ni aku dah mula fikir sejak beberapa bulan yang lalu. tambah plak, kemudian aku terbaca cadangan dari Cik Misstree ni, lagi menguatkan hajat aku ni.







aku ingat bermula hujung bulan september nanti, aku nak bagi hadiah bagi top 10 pengomen tegar kat blog ni. hadiahnya buat masa sekarang aku tak sure lagi.. sedang mencari idea. tapi aku rasa kalau tak ada idea sangat, aku bagi hadiah top-up je la..

tapi kita tengok nanti macam mana.. kalau aku ada jumpa hadiah lain yang lagi sempoi, mungkin aku akan tukar.


Siapa Nak Hadiah?


so, siapa nak hadiah, meh la komen banyak-banyak. kalau nak tengok senarai top komentator buat masa sekarang, boleh tengok widget "Pengomen Pening" kat sidebar sebelah kanan tu..

57 comments:

  1. Oh ... Best nyer ... Sape tak nak hadiah ... Mesti lah nak kan ... Top up pun OK ...

    ReplyDelete
  2. Macam best ! Nak komen banyak2 nak kasi lg pening hehe

    ReplyDelete
  3. best tu..sapa yang taknak hadiah kan..

    ReplyDelete
  4. nak nak nak ... kalau tanya macam tu semua nak :p

    ReplyDelete
  5. wah, bagus juga ni, bagi komen pun dapat hadiah. hehehehe

    ReplyDelete
  6. mestilah nak.. kena rajin mai blog ni

    ReplyDelete
  7. nak2 hadiah..nak tedy bear besarrrr boleh..

    ReplyDelete
  8. pengomen tegar r tak wajar juga diberi hadiah tu...

    ReplyDelete
  9. wahh Pha Is nak bagi hadiah ya.. semoga makin ramai yang rajin mengomen di sini..

    ReplyDelete
  10. saya datang bom blog ini.sebab xmau hadiah nanti org kata kita bersungguh pulak... hihihihi #bloggerutara

    ReplyDelete
  11. siapalah tak nak hadiah..hihihihi .. :DDD

    ReplyDelete
  12. Nak maintain bw punya payah sekarang ni. Sobsss :(

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. dengan bangganya leh habaq org kampung, kami menang moto.. HAHAHA

      Delete
    2. hahaha.. moto sendiri pun x beli2 lagi... nak bagi hadiah kat orang plak.. hahaha

      Delete
  14. ohhh.. ingatkan hadiah apa. hehehe

    ReplyDelete
  15. tak bagi hadiah pun xpa, nak jugak mai sini.. banyak idea bnyk lah komen.. hihi.. semoga murah rezeki PI nah..

    ReplyDelete
  16. say saya sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  17. nk kena komen 5 6 kali dlm 1 entri ni...hahahaha

    ReplyDelete
  18. Bunda ziarah bukan kerana hadiah....saja nak panjangkan silaturrahim...walaupun sesekali menjengah...

    ReplyDelete
  19. Wah Pha Is nak bagi hadiah rupanya ^-^

    ReplyDelete
  20. hehe ok nak start komen la hehe phais jadi tak ikhlas da nak komen ni sbb nak hadiah hahaha

    ReplyDelete
  21. kalau dah namanya hadiah, ade ke yg taknak? hehehe

    ReplyDelete
  22. Pha IS...sis JM datang komen bukan sebab nak hadiah...tetapi sbg tanda sokongan...we as a blogger we support each other

    ReplyDelete
    Replies
    1. 'we as a blogger we support each other' ... tagline JM ke ni? :)

      Delete
    2. ye Zie Has...tepat sekali hihih

      Delete
  23. kalau datang komen di blog kawan2 tetapi niat nk hadiah...dah jadi x ikhlas lah pulak kan..tapi kalau tuan blog nk beri...kami terima dgn hati terbuka hehehe

    ReplyDelete
  24. beri 'something' kepada top commentar adalah salah satu cara sis JM hargai mereka yg singgah d blog...ole2 utk top commentar dan bp yg x masuk list sis JM akan bom blog sbg tanda terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis JM memang hebat.. terkenal sebagai "terrorist" yang digeruni kerana selalu menge-bom blog orang.. hehehe

      Delete
    2. Skli dia bom mau t'duduk kita....;-)

      Delete
    3. bukan takat terduduk, boleh tersungkur terus.. hehehe

      Delete
    4. haha msti JM boleh menang. mana2 je, ada je komen dia hahaah

      Delete
    5. Julie..sis JM komen membalas kunjungan heee

      Delete
  25. assalam.. lama akak tak singgah sini.. nak hadiah juga.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa.. kak mizz aiza dah kembali aktif?

      Delete
    2. kak aiza takde la aktif macam dulu.. tenggelam timbul juga ni.. hihi..

      Delete
    3. pha is kerja ya? boleh la belanja kak aiza.. hehe..

      Delete
  26. nak kena lawan dengan dorang ni hihihihi

    ReplyDelete
  27. Mestilah nak hadiah.benda free kan.tapi elok juga bagi hadiah untuk pengomen tegar.penat tu nak menaip.tapi yang pastinya IbuNoey susah nak dapat.sebab kadang jadi silent reader je.

    ReplyDelete
  28. Mestilah nak hadiah.benda free kan.tapi elok juga bagi hadiah untuk pengomen tegar.penat tu nak menaip.tapi yang pastinya IbuNoey susah nak dapat.sebab kadang jadi silent reader je.

    ReplyDelete
  29. Mestilah nak hadiah.benda free kan.tapi elok juga bagi hadiah untuk pengomen tegar.penat tu nak menaip.tapi yang pastinya IbuNoey susah nak dapat.sebab kadang jadi silent reader je.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...