WW #127 | Langit Maghrib

sunset, cahaya malam, landscape, permandangan, matahari terbenam
atas jambatan pulau pinang
13 Ogos 2015
7:45pm
kamera phone

Comments

  1. Assalam Pha IS,
    Subhanallah

    psstt : pakai enset canggeh gambor mesti lawa :)

    ReplyDelete
  2. Ya Allah cantik bebenor langit ni....

    ReplyDelete
  3. cantik ciptaan Allah SWT. ini dari pandangan mana ni Pha Is

    ReplyDelete
    Replies
    1. menghadap pulau dari seberang, tapi dalam line jambatan dari pulau ke seberang..

      Delete
  4. subhanAllah cantiknya kejadian

    ReplyDelete
  5. subhanallah...indahnya alam Alllah.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. amboi.. siap "cantik sangat".. hahaha

      Delete
  7. subhanallah.. cantik lukisan alam..:)

    husna tgk yg ptg kaler oren tu.. almaklumlah peminat tegar warna oren..ngeheee..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Nak tanya sikit Pha Is, macam mana nak join #Blogger Utara?

      Delete
    2. yang ni, nak kena tanya "abang long kawasan" group kami la.. Arz Moha, http://www.arzmoha.com/

      Delete
    3. skrg blogger utara belum bersedia nak ambil ahli baru, tapi sekarang dah dalam proses mempertimbangkan cara pengambilan ahli baru.. nnti apa2 hal, saya bagitau kat cik misstree.. ok?

      Delete
  9. subhanallah... susah nak dpt tgk gambar gini...

    ReplyDelete


  10. langit subuh pun baek,cer try..

    Yang Benar,
    Nota Purba

    ReplyDelete
    Replies
    1. langit subuh dah pernah tangkap dah.. dulu selalu keluar auting dengan geng dslr pagi2 buta ambik gambar sunrise.. hehehe

      Delete
  11. 7.45 mlm masih atas jambatan..ke mana? sempat maghrib tak nih hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. on the way balik rumah dari hospital.. lepas tu singgah maghrib kat masjid seberang jaya kejap.. heheh

      Delete
  12. subhanAllah.. sungguh cantik ciptaan Allah..

    ReplyDelete

Post a Comment