Wednesday, March 11, 2015

WW #121 | Cinta Pandang pertama

cinta pandang pertama,
sumber gambar : 9gag.com

26 comments:

  1. hihii.. comehnyee itik dan kata2 tu.. klik2

    ReplyDelete
  2. nk terjatuh cinta nk buat macam mana kan...

    ReplyDelete
  3. Okay tu Pha Is ... Jodoh di tangan Tuhan.. kalau dah jodoh hang dengan Emma Maembong (dia dah clash dgn Zizan) , kami pun tumpang suka.. Cewahhh... :)

    ReplyDelete
  4. memang betul, muka je dah lawa sekali bila dan berapa hari kenal perangai pula tak berapa kenan terus buruk semuanya. hahah

    http://www.adarain.com/

    ReplyDelete
  5. betoi..! sbb first yang kita tgk adalah their physical apperance.

    ReplyDelete
  6. Betul tu sbb tu cinta pandang pertama ni susah sikit nak dilupakan huhu

    ReplyDelete
  7. Tapi ade cerita "Cinta Pandang kedua" tu camne lak....

    ReplyDelete
  8. betul2 . bila dah kenal pesonaliti tak cinta dah . huhuu

    ReplyDelete
  9. terus terpikat kerana kencantikan...mata adalah segalanya...penilaian pada pandangan pertama

    ReplyDelete
  10. itu lumrah kehidupan...yg cantik menjadi pilihan..perangai itu belakang kira...cinta dulu bila tak serasi walau cantik akan di tinggalkan...kalau rupa penuh jeragat tak de org pandang walaupun perangai secantik siti khadijah

    ReplyDelete
    Replies
    1. agaknya sebab tu org skrg rajin sangat couple-clash.. susah nk cari yg bertahan sampai kahwin. agaknya sbb cinta kerana rupa. bila dah kenal perangai, baru tau rupa sebenar.. hmm..

      Delete
  11. Tang rupa nak ke mana sangat, lama2 tua juga, yang peting tu perangai mesti kena elok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kata orang, perangai buruk boleh diubah, tapi muka kalau dah buruk, susah dah nak bagi cantik.. hahahaha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...