Skip to main content

Nurse Cantik

Ramai kawan aku sekarang sudahpun bekerja di hospital sebagai pegawai farmasi. Susah betol nak jumpa diorang sebab masing-masing sibuk bekerja di hospital. Satu hari, aku berkesempatan sembang dengan salah seorang daripada mereka.

misi cun
gambar sekadar hiasan

Aku : hang dok mana sekarang ni? ulang-alik dari rumah, atau duduk rumah sewa?

B : aku dok kat rumah sewa je sekarang ni. Housemate aku budak nurse.

Aku : owh..

*dalam hati aku bersangka baik. Nurse lelaki la kot. Tak kan la member aku ni duk serumah dengan nurse perempuan. Sekarang kan dah ada nurse lelaki. Bukan perempuan je.

B : tapi nurse kat situ cantik tau...!!!

Aku : hah.!!! Hang biar betol..! Nurse housemate hang tu ka?

B : eh, bukan la... nurse housemate aku tu lelaki. Yang aku kata cantik tu, nurse-nurse kat hospital sana...

Aku : owh... lain kali cakap biar terang. Aku dah fikir pelik dah tadi...

Comments

  1. heh..heh..gelak2 sikit awal pagi...selamat bertugas pha is...hati2 adun ubat...

    ReplyDelete
  2. nurse lelaki pown 'cantek' jugak...

    ReplyDelete
  3. Ehehe..mmg boleh silap sangka jdnya..

    ReplyDelete
  4. hahahaa... Nurse lelaki pun cantik gak...... budi bahasanye.. hahahhaa

    ReplyDelete
  5. nurse cantik, lambat sihat.... sebab tak nak kuar wad, nak duduk wad lama lama tengok nurse cantik2.. hehe

    ReplyDelete
  6. Hehee... org mmg akan selalu ingat kalau nurse tu mesti seorang perempuan yg comel je kan.. :D

    ReplyDelete
  7. hahahaha ini boleh nak bahan mmber ni

    ReplyDelete
  8. Ayat tergantung mula tu kan..hihi

    ReplyDelete
  9. hahahahhahaa.... tak nak pegi ushar ke sorg??hihihih

    ReplyDelete
  10. nurse lelaki pun cantik ape. biasa yg jambu minat jadi nurse. sbbnya tak pernah lagi jumpe nurse lelaki yg muka ganas :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. nurse lelaki muka ganas nnti patient lari la.. hehe

      Delete
  11. Semalam ada event dengan kolej kejururawatan, boleh dikatakan semua cantik-cantik dan peramah hihihi..

    ReplyDelete
  12. Untunglah jadi nurse...market tinggi...biasanya lelaki suka budak nurse kan?eh! hehe..

    ReplyDelete
  13. hahaha...cakap ngan kawan tu... apa lagi...tangkap la sorang :)

    ReplyDelete
  14. kalau belum berpunya memang saya angkat nurse satu..la gurau je

    ReplyDelete
  15. x cakap pada kawan tu..nko tolong lah rekomen kat aku sorang nurse cantik tu heee

    ReplyDelete
  16. Ramai betul nurse lelaki skunk ni, kita yg pompuan ni naik segan kot.......;-/

    ReplyDelete
  17. Nurse rupa cantik biarlah perangai pun baik, barulah padan, layan pesakit elok2.

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac