Monday, February 23, 2015

Hadiah 7 Biji Kereta Daripada Blogger

Alhamdulillah, baru-baru ni aku dapat hadiah daripada seorang blogger berupa 7 bijik kereta. betol..! hadiah 7 biji kereta. bukan proton, bukan produa, bukan juga honda mahupun toyota, tapi kereta hot wheels...


hadiah datang dari blogger Amanina Mads, pemilik blog Nina Life Stories (http://sukasamko.blogspot.com/).  hadiah sebab aku antara top10 pengomen terbanyak kat blog beliau sepanjang tahun 2014.


mungkin kereta ni akan jadi koleksi pertama aku kot. sebab rasa macam best plak kalau kumpul kereta ni buat koleksi. hmm.. kita tengok nanti macam mana..

apa-apapun, thanks yer Amanina...

kalau korang nak dapat hadiah macam ni, rajin-rajin la terjah blog beliau. tak rugi..!!!

37 comments:

  1. wow! apa lagi, jom la jadi collector. manyak syok wo sesekali pergi hunting ni. aku baru je dapat `ikan besar'. hehehee...

    *blogger tu collector jugak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. blogger tu keje kat kilang hot wheels.. hehe

      Delete
  2. Saya pun pengumpul kereta.....antara hobi utama

    ReplyDelete
  3. tahniah...boleh mulakan koleksi kereta hot wheels.

    ReplyDelete
  4. Tahniah Pha Is, lama zumal tak singgah sini ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. saya pun dah lama x singgah sana.. hehe

      Delete
  5. Boleh mula buat koleksi..kalau beli kat Toys r us pun mahal gak ni.

    ReplyDelete
  6. Wah,syok la dapat kereta hot wheels tu..tahniah tau..

    ReplyDelete
  7. syoknya dapat hadiah kereta.tahniah pha is.

    ReplyDelete
  8. Wahh menarik.. Tahniah Pha Is.. :) :)

    ReplyDelete
  9. daripada tak minat kumpul koleksi ... terus boleh jadi hobilah lepas ni :-)

    ReplyDelete
  10. waahh.. dapat tujuh bijik tu.. haha.. :D

    ReplyDelete
  11. wah best2... bagi satu. HAHA!
    --------------------------------------

    Anda di tag dan dijemput menyertai giveaway ni...
    MENANGI IPHONE 5S DAN BANYAK HADIAH LAGI WORTH 1000

    ReplyDelete
  12. Salam. Hee bertuahnya dapat 7 biji kereta.

    ReplyDelete
  13. bestnya dapat keta free... kalau lah saya dapat keta free tahun ni... harus ramai blogger dapat hot wheel cengini

    ReplyDelete
  14. bila baca je tajuk entry.. perghhh Pha Is dapat keta! 7 biji lagi! macam nak minta sebijik... hahhaa.. ok laa.. keta jugakann.. tahniah.. hahahaa :D

    ReplyDelete
  15. Best la dapat Hot Wheels. Aku pun minat jugak nak belikan untuk anak (konon, padahal untuk aku. Haha). Tapi fikirkan anak aku sekarang ni kecik lagi, tengah kuat membaling barang. Buatnya dibalingnya Hot Wheels tu. Terkena kepala mau benjol. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. dah la kereta tu buat drpd besi.. berat2 plak tu.. kalau kena baling kat kepala, mau benjol..

      Delete
  16. Assalammualaikum...pha,

    wah... bestnyer dapat hot wheel.. mselim3 dah terjah owner blog tu tadi... terima kasih kenal kan blogger kekawan...

    mselim3

    ReplyDelete
  17. Salam,

    Jom join contest review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.
    Dan hadiah menarik untuk mereka terpilih jadi apa tunggu lagi jom visit

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete
  18. klu dah banyak gitu , mmg layak buat koleksi ... tahniah .

    ReplyDelete
  19. Tahniah, Nak tumpang boleh......;-)

    ReplyDelete