Thursday, January 8, 2015

Pengomen Pening Sepanjang 2014

tahun 2014 sudah pun berlalu. banyak jatuh bangun aku dalam dunia blog sepanjang tahun lepas. tapi, semua tu tak akan bermakna kalau tak ada orang datang singgah dan komen kat blog aku ni. jadi di kesempatan ni, aku nak list-kan senarai pengomen tegar blog Hikayat Budak Pening ni sepanjang tahun 2014.

jutaan terima kasih yang tak terhingga aku ucapkan buat korang. dan thanks jugak kepada mereka yang selalu ke sini tapi tak tersenarai. maybe next year... hehehe...

tanpa korang, siapa la aku.. :)


1. Cik Misstree

2. Muhammad Khairuddin Lim


3. Faizal Mohamad Twon Tawi 


4. Akif Imtiyaz 


5. RDZ Z


6. Khir Khalid 


7. paridah


8. Azlealee Bashir


9. Ahmad Zu Mal Md Rayi


10. Cikna





14. Vee Sandi - cetusanmind.blogspot.com

15. Bin Muhammad - relakssminda.blogspot.com

16. aizamia3 - aizamia3.blogspot.com

17. Sylarius Yusof - anakaskarpencen.com

18. Amanina Mads - sukasamko.blogspot.com

19. ikhwan yusuff - duniakita94.blogspot.com

20. husna zahidi - husnazahidi.blogspot.com

25 comments:

  1. Thnaks Pha Is ..Nama Kak Lya ada jugak ..Lama tak terjah sini ..InsyaAllah 2015 ni akan rajin sikit terjah sini

    ReplyDelete
  2. Patutlah saya pening2 je kepala hari ni huhu... Alhamdulillah.. tersenarai juga. T kasih Pha Is & tahniah juga buat rakan2 pening yg lain hehee.. Salam ceria 2015 Pha Is.. :) :)

    ReplyDelete
  3. tahun ni nak rajin2 la komen.. nanti tahun depan ada dalam top komentor..

    BBL menabung kit kat kat sini

    ReplyDelete
  4. wahh banyaknya penyokong pening.. hehehe

    ReplyDelete
  5. No. 15 datang mengadap... masih pening sampai ke tahun 2015. :)

    ReplyDelete
  6. HEH..HEH..TEGAR SANGATLAH TU KAK NI...TQ PHA IS...SEMOGA TERUS SUKSES.

    ReplyDelete
  7. Terima kasih Pha is..tersenarai juga..

    ReplyDelete
  8. ohh.. akak ingat tak tersenarai.. sebab dah makin kurang akak singgah kat sini..

    ReplyDelete
  9. Ehhh... Ad jgk terselit... Terima Kasih..smoga terus success untuk thn ni

    ReplyDelete
  10. wahh pengkomen tegar gak diorang ni hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah buat semua penyokong blog pha is

    ReplyDelete
  12. Oh..tidak termasuk dalam senarai kali ini..keciwa..hihihi..Apapun tahniah pada semua blogger

    ReplyDelete
  13. tahniah semua.. semoga blog pha is terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada mereka..sis JM x masuk dalam list huhhu

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada pengomen setia yang telah dibacklink kan :)

    ReplyDelete
  16. Terima kasih Pha Is. Saya nak cerita sejarah sikit. Pada awalnya Pha Is rajin melawat dan tinggalkan komen di blog saya. Saya hanya datang membalas kunjungan. Walaupun tak berapa lama selepas tu, Pha Is jarang melawat blog saya tapi saya masih setia melawat blog ini, lama-lama saya jadi jadi pelawat dan pengomen tetap di sini. Nasib baik tak ada gambar saya dalam blog saya, kalau tak, malu :D

    ReplyDelete
  17. Hope tahun ni dapat tersenarai pening kat sini..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...