WW #116 | Menantu Comel


cucu mak pesan

tarbawi sentap

Comments

  1. betul lah tu kan mak...hehe..sinis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ...

      kan ... mana de taknak yang comel. kalau boleh nak yang perfect, panjang list ciri-ciri menantu nyer :p

      Delete
  2. terus dah tak comey muka awak.. hahaha

    ReplyDelete
  3. hehehe... kene sedas diam terus hehe

    ReplyDelete
  4. Adoi!!!....ambik..hehe
    salam kenal :)

    ReplyDelete
  5. Bukan setakat comel je akhlak pun kena jaga.

    ReplyDelete
  6. Hehe...betul tu yang penting comel dan baik :)

    ReplyDelete
  7. Saya tak comel. Saya kacak je. Hahahaha! :-p

    ReplyDelete
  8. Terbaik :).. saya tolong klik nuffnang disini

    ReplyDelete
  9. Kalau dah baby.. tetap comel.. hehe..

    ReplyDelete
  10. Salam kenal,
    Tq singgah di my blog my stori

    ReplyDelete
  11. haha...memang betul pon...nak yang soleh dan solehah, bukan comel semata...^_^

    ReplyDelete
  12. Wahh... mmg comeyyy ayat tu... :) :)

    ReplyDelete
  13. Hahaha... betul3x... kalau saya jadi mak pun nak kata gitu juga... :P

    ReplyDelete
  14. Comel tak menjanjikan apa2.. kalau comel itu sebagai bonus pada keluarga.. yang penting anak sihat.. ;)

    ReplyDelete
  15. Alamak mak nak yg comel dan solehah gituuu huhuhu lawak 😂 ekeke thanks

    ReplyDelete
  16. hahaha, kelakar, akhlak mulia yangg di cari. :)

    ReplyDelete
  17. hihi..kalau semua nak yang comel..kesian yang tak comel..

    ReplyDelete
  18. HIHIHIH..
    yang troll tu kelako sgt!

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. jgn gelak saja.. igt tu..!!! hehehe

      Delete
  20. Betul tu, yang penting comel dan solehah :)

    ReplyDelete
  21. Anak makcik kena la hensem gak, kot cucu ikut muka anak mak cik mne sia2 je menantu yg comel tu......???

    ReplyDelete

Post a Comment