Skip to main content

batang student lelaki gay usm

baru-baru ni, aku terpana dan terkesima sekejap bila tengok ada keyword blog aku yang tertulis "batang student lelaki gay usm". kejadah?

batang student lelaki gay usm


18 sx, lucah

selebihnya pasal motosikal kawasaki z250 / z250sl. cuma ada sedikit pasal status halal bulgogi (restoran ala korea) dan pasal maha guru silat lincah.. tapi yang masuk pasal gay tu dia mai kot celah mana tak tau..

dulu aku malas tulis entri pasal keyword search engine kat blog aku. sebab selalunya keyword yang keluar sama genre je. selalunya mesti pasal motosikal. macam yang aku dah cakap kat entri sebelum ni. kalau berdasarkan search engine, blog aku ni boleh dikatakan genre-nya berat kearah automotif, selain katagori blog peribadi.

biasa la tu.. bila dah minat, mesti la aku akan banyak tulis pasal benda tu. kan? (aku cakap pasal moto tau, bukan pasal gay). korang plak banyak keyword tentang apa? pernah check?
 

Comments

  1. ayyoo.. alhamdulillah.. setakat ni xde lg dpt keyword yg pelik2..

    ReplyDelete
  2. uiikk..keyword bahaya tu..pernah gak dapat keyword yang menyeramkan masa guna blogspot sebelum ni..

    ReplyDelete
  3. Ayooo parah ni.. siapa lah yg cari keyword tu huhu...

    ReplyDelete
  4. Jarang check tapi ada jugak perkataan yang kurang elok terselit.

    ReplyDelete
  5. keyword BR1M sokmo . demam BR1M lah katakan ...

    ReplyDelete
  6. pergh! lucah betul keyword ni. hahaha

    ReplyDelete
  7. haha ... ada entry tersembunyi kah pha is? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde.. dapat kat bahagian yg xde kaitan plak tu...

      Delete
  8. dah lama x check keyword blog aku.

    ReplyDelete
  9. Opsss... camner la boleh terlekat kat sini tu ek... adoyaii...

    ReplyDelete
  10. hahaha.. memang teruk la org yg search ni

    ReplyDelete
  11. takut baca tajuk dia. sadis betul sape yang cari benda2 tu. huhu

    ReplyDelete
  12. A ah...macam mana boleh terlekat kat situ...

    ReplyDelete
  13. Mak oiiii....Censored.!! 18SX.
    Ada cita pasal gay ka? Ke ada entri tersebut pasal gay..curious ni.
    drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada... dia masuk entri kat yg x de kaitan pun..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal