Wednesday, September 10, 2014

WW #108 | Bila Masuk U

cari tulang rusuk kiri, jodoh, study, usm

38 comments:

  1. hihihihih...boleh tahan dialog yg di beri..ohh baru 492026 ke..bila nk cecah 500k nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabor2.. hehehe.. tak lama dah tu.. :)

      Delete
  2. Study lagi penting untuk masa depan.. tapi kalau dah jodoh takkan nak halang.. ;)

    ReplyDelete
  3. hahahah...lembap betul dipagi rabu ne... jenuh dok mikior...
    "cari rusuk kiri" .... amenda tuh?

    sabo jer lah... hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. bagus2,, ni mesti kat U dulu innocent ni.. hehehe

      Delete
  4. hahaha..realiti..sambil menyelam minum air lah.. :P

    ReplyDelete
  5. Pha Is dah jumpa tulang rusuk kiri tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu Pha Is jumpa tulang rusuk kiri macamne rupanye ye....

      Delete
  6. Realitinya memang macam tu la. Hormon tengah naik, sure ada yang asyik horny je nak cari pasangan. Haha

    ReplyDelete
  7. ehemm, abang paiz macam tak lama ja kami nk rasa nasi minyak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedihnya ayat.. lambat lagi la.. heheh

      Delete
  8. haha..sambil menyelam sambil minum air la ni ya

    ReplyDelete
  9. Hahaa, sambil menyelam minum air la Pha Is, masa ni la saham tgh tinggi....^_^

    ReplyDelete
  10. hahaha, sometimes it really true!!!
    btw, hi senior!

    ReplyDelete
  11. hehehe... tulang rusuk kiri. Terbaik bro.

    rizal,
    http://serbaalah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. hmm oklah tu...mana tau kot terjumpa...

    ReplyDelete
  13. cari tulang kiri ye..hhhaaa boleh tahan punch line kt situ.

    ReplyDelete
  14. Ahahaa... skema je ayat tu.. nasib baik tak cakap cari awek.. silap2 kene cepuk.. :D :D

    ReplyDelete
  15. Hahaha. Pha Is naik pelamin, jangan lupa jemput saya :)

    ReplyDelete
  16. hahahahahahahaha. cari tulang rusuk ye :P

    ReplyDelete
  17. Oooo sedang mencari tulang rusuk ke??

    ReplyDelete
  18. Moga2 impian Pha is tercapai la ya...

    ReplyDelete
  19. Semoga Pha Is cepat menemui tulang rusuk kiri

    ReplyDelete