Thursday, September 25, 2014

The Versatile Blogger Award


aku telah ditag bukan 3, bukan 4, tapi oleh 5 orang blogger untuk join The Versatile Blogger Award ni. mereka yang tag aku adalah :

1.  Norniwanie Nasarudin ,
2. Ezelovesse7en 
3. wawaabdhadi.
4. paridah 
5. imantizz_truper  

 aku pun blurr jugak sebenarnya macam mana segmen ni berfungsi. tapi tak pe lah, dah alang2 kena tag, bagi memenuhi hajat mereka, aku try jugak buat benda alah ni. hehe..

7 things about Pha Is


1. seorang yang suka makan. asal boring je makan. kalau aku boring dalam keadaan kenyang, itu merupakan satu feeling yang sangat-sangat tak best, sebab aku dah buntu tak tau nak buat apa dah.

2. pantang kalau makan tak habis. (pasal makan lagi...)

3. selain suka makan mengisi nafsu perut, suka jugak makan angin jalan-jalan dengan motosikal.

4. masih single. (teettt..)

5. tidur tak tentu masa. kadang tidur siang malam jaga. kadang tidur malam siang jaga.

6. selalu pening kepala. migraine. sebab tu nama blog ni hikayat budak pening.

7. tend to do work last minute...

hmm.. cukup kot rasanya 7 benda tu dulu.. hehehe... thanks kepada 3 blogger diatas yang sudi tag aku. ak cari 15 orang untuk di-tag malas la plak.. hehe.. lagipun, takut tak sempat nak baca. dah online pun jarang2 sekarang ni..

20 comments:

  1. Salam Khamis PHa Is..Lama tak singgah sini..

    ReplyDelete
  2. assalam...sesekali kena jawab juga tag kawan2 blogger kan...

    ReplyDelete
  3. Mana tak sakit kepala.. sebab tidur tak menentu.. ;)

    ReplyDelete
  4. Salam Pha Is ..Lama akak tak singgha sini ..arini singgah kejap ..Tidur tak tentu masa tu bahaya tu Pha Is hehehe ............

    ReplyDelete
  5. Bila dah tdo tak tentu masa memang la selalu sakit kepala huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. kesimpulannya, hobi pha is cuma makan tido ja...

    ReplyDelete
  7. hahaha..single lagi ka..ingatkan dh berpunya..:)

    ReplyDelete
  8. hahaha..single lagi ka..ingatkan dh berpunya..:)

    ReplyDelete
  9. bab suka makan dengan pening tu kita sama lah haha

    ReplyDelete
  10. jap. nombor 4 tu betul ke? saja tanya. hahaha.

    ReplyDelete
  11. Singgah sini...tahniah Pha dapat jawab...hehe

    ReplyDelete
  12. owh , kat situ mulanya hikayat budak pening ya ... alhamdulillah sis x de migrain .

    ReplyDelete