Saturday, September 6, 2014

Pengomen Pening Ogos

bulan ogos yang lalu, aku tak dapat nak BW banyak sangat. sebab ada masa aku kat rumah, ada masa aku kat usm buat short sem. so, masa tu je la yang aku ada untuk ber-online. tapi alhamdulillah, ada jugak pembaca yang sudi menjengah ke blog aku ni.

dan mereka yang rajin singgah dan komen kat blog ini antaranya...


1. Cik Misstree (http://cik-misstree-macam2-ada.blogspot.com/)
2. Faizal Mohamad Twon Tawi (http://notamengajarbelajar.blogspot.com/)
3. Muhammad Khairuddin Lim (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)
4. Akif Imtiyaz (http://akifimtiyaz3.blogspot.com/)
5. munirah rahman (http://munirah-serupasama.blogspot.com/)
6. Jari Manis (http://jarimanistravel.blogspot.com/)
7. RDZ Z (http://myblogsantai.blogspot.com/)
8. paridah (http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/)
9. Khir Khalid (http://www.khirkhalid.com/)
10. ikhwan yusuff (http://duniakita94.blogspot.com/)
11. Norniwanie Nasarudin (http://norniwanie.blogspot.com/)
12. memmet lenggeng (http://memetlenggeng.blogspot.com/)
13. Nurul Huda Ishak (http://www.syukurnyasihat.com/)
14. fatin wawa (http://indahnyapelangiku.blogspot.com/)
15. acik idah (http://acikidah.blogspot.com/)
16. ros_reeza (http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/)
17. Azlealee Bashir (http://chenachenis.blogspot.com/)
18. Nor Ariffin Hamzah (http://realiticikpin.blogspot.com/)
19. Ahmad Zu Mal Md Rayi (http://duniazumal.blogspot.com/)
20. aizamia3 (http://aizamia3.blogspot.com/)

thanks semua..

40 comments:

  1. Ramainya pemgomen pening di sini.. nak pening2 jap pagi2 nih.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Ada jugak terselit di situ walaupun yang terakhir..
    Nampak sangat akak semakin kurang menjenguk di sini..

    ReplyDelete
  3. tahniah pada yg tersenarai...sis pun dah lama x masuk sini

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Abe MKL!..x sudi datang umah ke?

      Delete
    2. hahaha.. jari manis, try singgah rumah MKL dulu.. nanti mesti dia balas singgah.. :)

      Delete
    3. Saya rasa kena pergi rumah MKL berkali2, pi sekali mana dia nak balas singgah.

      Delete
  5. Yeah tersenarai sama. Selamat berhujung minggu yer Pha Is ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada yang tersenarai.. selamat berhujung minggu :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada yang tersenarai. Happy blogwalking :)

    btw, awak kena tag :) http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award-7-things.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay, dah kena tag oleh 3 orang dalam segmen yg sama.. nmpaknya mmg kena buat jugak la ni. hehehe

      Delete
  8. Thanks Pha Is & tahniah pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  9. Singgah disini... sori lama tak jenguk...

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada mereka yang selalu singgah pening-pala.. hehe

    ReplyDelete
  11. TERIMA KASIH PHA IS...BW KALAU XCUTI MENULIS BLOG...

    ReplyDelete
  12. ramainya. aku ni ha, baru start nak menulis balik -_-'

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah tersenarai juga saya. T kasih Pha Is & tahniah juga kpd rakan2 yg lain.. :)

    ReplyDelete
  14. no komen juga ialah sebuah komen... =)

    ReplyDelete
  15. Alamak terkeluar carta la plak btw slmt b'hjng mnggu...^_^

    ReplyDelete
  16. sama la, anne pun dah jarang dapat bw.. kalau bw pn x smpat nk tggal komen.. busy sangat.. hehe..

    menabung kotex & xperia utk pha is.. :)

    ReplyDelete
  17. Ekhh... acikidah ada? :D alhamdulillah... Thanks bro..

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada yang tersenarai. Memang kekangan masa menyebabkan saya tidak ada masa sangat untuk BW.

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada yang tersenarai. Memang kekangan masa menyebabkan saya tidak ada masa sangat untuk BW.

    ReplyDelete
  20. Hoyee...nama sis JM pun tersenarai jugak wlaupun jumlah komen x banyak!!!

    ReplyDelete
  21. Ish x boleh jadik ni nama Abe MKL tempat ke tiga..

    ReplyDelete
  22. alamak... tak masuk list la bulan ni :)

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. Pha Is, entri pengomen pening Julai tak ada :)

      Delete
    2. sebab bulan julai hingga awal bulan ogos saya tak aktif berblog.. x sempat nk buat.. hehehe

      Delete
  24. Alhamdulillah ada jugak terselit kat situ ..Tq Pha Is

    ReplyDelete