GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri

klik baner untuk join sebelum 16 september 2014

"MESTI kena tempek GAMBAR korang / gambar suami isteri bagi yg dah berkahwin / gambar anak bagi yang dah ada anak..boleh pilih salah satu..dan gambar tersebut juga mestila diambil dengan sekreatif mungkin berkonsepkan kemerdekaan"

gambar isteri tak ada. bujang, forever alone plak tuh. gambar anak apatah lagi. hehehe.. so, letak gambar dengan kawan-kawan je la.

tadaa...!!!!

psscm, silat, berarak,

gambar ni diambil selepas kami berarak pada sambutan hari kemerdekaan peringkat negeri pulau pinang yang diadakan di Padang Kota Lama, Pulau Pinang. kami antara kontigen yang terlibat dari Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia Cawangan Pulau Pinang. tahun bila tak ingat, tapi rasanya pada tahun 2010 kot.


Comments

  1. good luck pha is...wah...siap berarak lagi...bagusnya...

    sony xperia tuk pha is :)

    ReplyDelete
  2. Good luck Pha Is... Teringat masa join perbarisan dengan pengakap dulu tapi sayang takde gambar ^_^

    ReplyDelete
  3. wah! tempek pic masa muda2 n slim lagi gitu! apa2 pun selamat bersegmen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. slim..? hahaha.. nmpak sangat sekrang ni saya dah berisi..

      Delete
  4. gd luck...bergaya sekali kalau pic tu sdg berpencak silat.

    ReplyDelete
  5. Wah, ada gaya-gaya macam pendekar gitu.

    ReplyDelete
  6. All the best Pha Is.. semoga murah rezeki :)

    ReplyDelete
  7. Penah juga join perbarisan kemerdekaan 2 tahun lepas.. semoga murah rezeki ya.. tak sempat lagi join GA nih..

    ReplyDelete
  8. Good luck Pha Is...ok jugak gambar ngn kawan2 tu...

    ReplyDelete
  9. ooo masuk silat eh? cool.

    selamat hari merdeka


    :D

    ReplyDelete
  10. cantik gambar.. hehehe.. gudluck pha is.. :D

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum...pha,

    silat cekak malaysia ... berbaris dengan penuh semangat. Good luck pha...

    mselim3

    ReplyDelete
  12. Good luck... wah gmbr tu betul2 nampak semangat kemerdekaan n kemelayuan.. hehhe

    ReplyDelete
  13. Pha Is dulu kurus, la ni dah berisi. Agaknya Pha Is lama tak bersilat.

    ReplyDelete
  14. salam...tq follow & join GA ..semoga berjaya

    ReplyDelete
  15. ini senarai peserta..boleh check tgk..

    http://ka0rist0ry.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-ga-merdeka-mama-ka0ri.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal..singgah sini dari blog mamakaori..good luck ye :)

    ReplyDelete
  17. all the best good luck dari ga mama kori juga

    ReplyDelete
  18. Pha is...pls check senarai pemenang..rugi kalau x check...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala. dah terlambat.. baru prasan..

      Delete
  19. singgah dari segemn yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

    ReplyDelete

Post a Comment