Monday, September 8, 2014

auto-published entri vs auto-blogwalking

blogger lain kalau dah tak boleh nak online, mungkin ada yang dah mengalah, terpaksa biarkan blog 'bersawang' begitu sahaja. tapi aku, pulun jugak buat entri banyak-banyak untuk di-auto-published-kan pada hari yang mendatang.


tapi, walaupun dah buat scheduled entry, tetap tak boleh nak membalas kunjungan sangat, sebab yang tu tak boleh nak buat 'auto-blogwalking'. eh, ada ke auto-blogwalking nih? heheh..

jadi, dikesempatan ini, aku nak mohon maaf andai ada yang terasa kalau aku tak dapat nak balas kunjungan dalam masa terdekat ni. online blog pun dalam seminggu sekali je. tu pun kalau berkesempatan.

n thanks, sebab sudi singgah sini.. :)


p/s : Alhamdulillah.. tahun ni berijazah..

47 comments:

  1. takpe pha is.. mama insyallah akan singgah sini

    ReplyDelete
  2. kalau ada auto-BW pun best jugak kan... kadang2 memang kesian kat readers kita yang setia datang kat blog kita... sedangkan kita tak cukup masa untuk nak BW melawat mereka kembali... apa pun kita buat je la sedaya kita pha is... :)

    ReplyDelete
  3. ahkak Sally ada..kekeke...jgn risau!

    p/s : congrats in advance for your convocation :)

    ReplyDelete
  4. akak pun rajin juga buat auto published

    ReplyDelete
  5. SAMALAH TU BILA KERING IDE...TAHNIAH AKN KONVO XLAMA LAGI...

    ReplyDelete
  6. Pha Is,
    Cerita sebenarnya hujung bawah tu kan?
    MABRUK!
    BARAKALLAH FIKKK...!

    ReplyDelete
  7. Macam xbest je klu de auto blogwalking, ti jd malas la plak,huhuu....;-)

    ReplyDelete
  8. Klu buat auto blogwalking, mesti semua komen lari topik.. nasib2 je yg betul hehee. Semoga dipermudahkan & dilancarkan segala urusan ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. tapi boleh je buat jenis komen yg universal.. yg x de kaitan dengan mana2 entri.. cuma tak best la kalau komen macam tu..

      Delete
  9. wahh betul jugak ye, hehe kalau malas sgt buat bnyak sekali gus, hehe

    ReplyDelete
  10. Nak intai juga tajuk entri auto publish tu, tapi tak nampak daa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak suspen la kalau dah tau tajuk awal2.. hehehe..
      kalau nk tau, kena selalu jenguk sini la.. :)

      Delete
  11. yup.. so right! Not everyday hv time to dok ngadap blog weh.. so auto-publish helps a lot. Always do this so that my blog x bersawang.

    P/S : Tahniah in advance...

    ReplyDelete
  12. Tiap orang ada hal masing2...pandai2lah berbagi masa antara perkara penting dan sambilan...

    ReplyDelete
  13. Lumrah menulis blog, so little time, so much things to do.

    ReplyDelete
  14. Ada masa memang tak terlayan blog.. yang mana lagi penting perlu didahulukan.. juga ambil masa untuk membalas kunjungan.

    ReplyDelete
  15. aha..bagus jugak tu buat auto publish..x lah frust kalau sis JM singgah sini tapi tak de citer baru..kang menghampakan peminat hee

    kalau ada auto-blogwalking akan pun NAK!!!!!

    Tahniah..akhirnya dah GRAD..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh, ayat.. "menghampakan peminat".. bajet macam saya ni retis fofular la plak.. heheh...

      thanks.

      Delete
  16. Selamat mencuba.. try latih kucing klik, mungkin boleh

    ReplyDelete
  17. niesa pn dh jarang bw..hukhuk..tahniah pha is!jgn lupa up entry konvo tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. insyaAllah.. :)
      peristiwa penting tu.. :)

      Delete
  18. aaaa rajin nya kenapa la saya tak terpikir macam ni kan. blog dah bersawang ber hutan bagai

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. x sebut sapa2...
      sapa makan cili, dia yg terasa pedasnya.. hehehe

      Delete
  19. akak pun rajin buat auto published..xlah satu hari tinggalkan blog tanpa entry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya x mampu nk publish entri setiap hari.. dalam seminggu 3 entri gitu je... asalkan tak bersawang bila dah beronline balik nnti.. :)

      Delete
  20. semangat buat auto publish tu, ni namanya 'ganti blogging' cam ganti puasa lak... :)

    ReplyDelete
  21. haha..masak r auto blog walking. saya tak pernah buat n tak pernah tahu pasal auto published.

    ReplyDelete
  22. sokey, tgu je spam komen dr iols ye :D

    p.s: aku ni haa nak buat schedule entry mmg tak lah kan. haha biar bersawang berbulan-bulan :P

    ReplyDelete
  23. Tahniah ...Takpe la auot publish on auto publish laa janji Blog tak bersawang

    ReplyDelete
  24. Akak pon biasa jugak buat auto publish ni ..sebab kdg2 ada kerja dalam sehari tu mmg takleh nak update blog terus jer buat auto publish .......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...