Skip to main content

Xperia Z2 Launch



dulu smartphone sony terkenal dengan phone sony xperia Z yang kalis air. sekarang keluar plak Sony Xperia Z2. member aku ada sorang yang pakai Sony Xperia Z ni. dulu masa kami mandi sungai ramai2, phone dia la yang jadi mangsa ambik gambar. dah alang2 water proof kan..

Sony Xperia Z2



dah lama tak online. dah duduk kat rumah tak ada line internet, rasa macam katak bawah tempurung kejap. macam tak berhubung dengan dunia luar. isu semasa sekarang pun tak beberapa nak tahu. tapi semalam bila dah boleh online, bila tengok nuffnang, alhamdulillah, dia bagi jugak CPUV.


boleh tahan kalau tengok spec dia. tapi aku rasa harga pun nanti mesti 'boleh tahan' jugak kan? phone aku sekarang ni dari dulu lagi dok buat hal. tak cukup space sampai nak update whatsapp pun tak lepas. hmm.. nak tukar, tak ada bajet. sabor je la...

kalau nak tahu pasal Sony Xperia Z2 ni, kalau nampak iklan tu, try la pi ushar. kalau tak keluar, boleh tengok kat sini : Sony Xperia Z2

Comments

  1. Dah dapat kerja, bolehlah update hp yang lebih canggih. Moga Allah mempermudahkan urusan Pha Is :)

    ReplyDelete
  2. Tak terkejar smartphone sekarang ni..terlalu banyak sampai tak tahu yang mana terbaik

    ReplyDelete
  3. woweee.... beli xperia72 ke dik.... kayo ko... ahkak ko ne pun tak tergamak nk bayar... hehehehe....

    ReplyDelete
  4. Hanset ni la yang anak buah aku tayang bergambor dalam kolah bilik air. Siap upload dalam facebook lagi. Memang betul water proof.

    ReplyDelete
  5. nampak menarik, tapi org sekarng lebih suka iphone atau samsung.

    ReplyDelete
  6. Teringin nak pakai tapi apakan daya ^_^

    ReplyDelete
  7. Kita mengalami nasib yg sama Pha Is, naik bosan ngan whatsapp gara2 xcukup space

    ReplyDelete
  8. Tahniah Pha Is...aku tak pernah plak pakai sony start dari zaman smartphone nie tapi member aku yang pakai xperia Z kata actually sony pun not bad...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. aku pakai sony sejak phone pertama lagi...

      Delete
  9. Pasti ada peminatnya fon ni. Yang mampu bolehlah cuba-cuba intai.

    ReplyDelete
  10. mama pakai yang sedia ada je pha is..

    ReplyDelete
  11. terbaik review ni bro..ada rezeki lbih mau aku aku angkat..
    menabung :P

    ReplyDelete
  12. Blm berkemampuan nk kuar duit tuk phone nhal gini.. Hihi

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah... tahniah pha is... :D

    ReplyDelete
  14. Rezeki Syawal ni...Tahniah ya..

    ReplyDelete
  15. wahhh...xpe, kumpul duit kat nuffnang ,,nnti boleh cashout beli sebijik z2 ni..hehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. bertahun la nk kumpul kalau nkbeli phone ni dari duit nuff...

      Delete
  16. harganya 2k ke atas . dah usha sbb nak tgk harga z1 yg dah confirm turun ...

    ReplyDelete
  17. Menarik ni... thanks sharing Pha Is..

    ReplyDelete
  18. tahniah pha is...klu mampu boleh le beli :)

    ReplyDelete
  19. kalau nak beli..fikir keperluan sebelum kehendak


    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2... kena pertimbangkan yg tu dulu.. sama ada keperluan atau kehendak..

      Delete
  20. Kalis air?..mcm best ye..ada tak nyg kalis peluru hhahah...gurau jek..boleh explore nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tahu nnti masa akan datang ada phone kalis peluru plak..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal