Skip to main content

WW 106 | Durian Besar


Comments

  1. Cantik je durian tu di edit.. ekekeke..

    ReplyDelete
  2. wahaha...bestnyaa kalau ada durian besar macam ni..puas nak makan..hehe

    ReplyDelete
  3. wow besarnya boleh kenduri sekampung...

    ReplyDelete
  4. kalau buah dah besar cenggini, pokoknya besar mana la pulak ye..hehehhehe

    ReplyDelete
  5. ni kamera trick ke betui2 nih? hihihi

    ReplyDelete
  6. todiaaa besaq aih...blh makan setaman..hehe

    ReplyDelete
  7. Agak2 kalau timbang ni berapa kg nie .....

    ReplyDelete
  8. Wah bestnya..betul ke durian ni pha is..bukan photoshop ya...

    ReplyDelete
  9. lembu bertukar jd durian agaknya.. hehe..

    ReplyDelete
  10. satu kampung boleh makan durian ni.

    ReplyDelete
  11. alamak tak real la gambar edit ni :p

    ReplyDelete
  12. motif update dalam entry nak bg hana mengidam durian ke? haha perghh ! kalau dapat sebijik mcm nie hana makan sorang. tak ada siapa boleh kacau. haha

    ReplyDelete
  13. makan sampai pengsan.hehe..tahniah! blog anda telah direview..

    http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/08/review-blog-hikayat-budak-pening.html

    ReplyDelete
  14. Mak aii... camni makan sampai pengsan... hehe

    ReplyDelete
  15. Kalau dapat ni...mau hadap sorang je!

    ReplyDelete
  16. ni guna camera trick ke or edit? haha

    ReplyDelete
  17. akak nampak tali ijau ikat doyan tu..kamera trick ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal