Wednesday, August 20, 2014

WW 105 | Tak Kemana


35 comments:

  1. jawapn A,B,C semua boleh pakai bergantung kpd situasi..hehe

    ReplyDelete
  2. Huhuhu semua sekali boleh guna untuk setiapa keadaan yang berbeza ..Tapi paling FEMES untuk ayat ni B la hehehe,..

    ReplyDelete
  3. Jawapan pasti adalah B.. tapi semua jawapan bergantung pada situasi sebenarnya..

    ReplyDelete
  4. Sekarang ni orang yang A tu pun ramai..hehe..

    ReplyDelete
  5. kreatifnyaa...si pemikir ni..boleh pinjam..hihihihi..sat g nak pinjam la paiz

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila2.. saya pun pinjam org punya je.. hehehe

      Delete
  6. haha...nak pilih yg mana2 pun mcm xsanggup...aduyai..

    ReplyDelete
  7. deep!hahaha..boleh pilih mana 1 nk pakai..
    pha is!thanks utk kad raya tu ye..hehehe

    ReplyDelete
  8. Hehehee... tak reti nak komen.. pening pala saya... :D :D

    ReplyDelete
  9. Hehehe. paling sopan jawapan B, kalau takde jawapan B sebab jawapan C. kalau tak faham apa aku cakap sebab jawapan A. hehehe. jangan marah er :p

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. amboi.. tetiba je komen kat sini ni..

      Delete
  11. Ini untuk perkahwinan pertama sahaja.
    Untuk yang seterusnya,
    LU FIKIR LAH SENDIRI..
    Oppss, ehem, formula ini (B, J atau H) tidak boleh digunapakai.
    Harap maklum.
    Hahaha :)

    ReplyDelete
  12. Untuk ditujukan pada diri aku sendiri, aku pilih jawapan C. Haha

    ReplyDelete
  13. Kalau ikot situasi sekarang yang penuh dgn berita2 yang ntah apa2. Jawapan yg lebih tepat adalah A.

    Kalau untuk diri sendiri, pilih B.

    ReplyDelete
  14. 1 & 2 ok..3 tu macam tak best je..he..he

    ReplyDelete
  15. Pihan jawapan atas tuan punya badan :)

    ReplyDelete
  16. Kalau tak kemana... dah kahwin dok kat umah aje le... hehe

    ReplyDelete
  17. Yeahhhhh...B.....Kalaulah semua soalan 'SUSAH' mcm gini.

    ReplyDelete
  18. hahaha.. semuanya boleh ni...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  19. haha.. kalau dah bodoh tak kemana... hihiii

    ReplyDelete
  20. Hahaa.... jwpnnya semua di atas.....;-)

    ReplyDelete
  21. ahakass..kalau mcm tu semua tak ke mana lah ye...perlu buat pperubahan ni..kesian mereka yag ada B, H, J ni..termasuk akak leww

    ReplyDelete
  22. hahaha.. semua boleh pakai. B paling baik

    ReplyDelete