Skip to main content

WW #104 | Osmosis Ilmu


Comments

  1. Dah dekat exam week kan skang ni? Good luck Pha Is.

    ReplyDelete
  2. Tengah struggle nak exam ka??All the best..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya..saja ja mai jalan pagi2 ni. Mai dari Blog MiaLiana ;-)

    ReplyDelete
  4. Kalau nak gagal dalam hidup...buatlah!

    ReplyDelete
  5. Tergolak den tengok entry nih...hahahah

    ReplyDelete
  6. JGN CPT MENGALAH ATASI APASAJA DGN TEGAR...KLIK2 MINUM KOPI...

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...pha,

    letih sampai tertidur kat kerusi tu... heheh

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam singgah kembali dari blog Mialiana..semoga berjaya..

    ReplyDelete
  9. All the best.. GAMBATEH!! FIGHTING~! :D

    ReplyDelete
  10. Semoga dilancarkan segalanya... aamiin. All the best Pha Is!!!... :)

    ReplyDelete
  11. hihihi.. best kalau mcm tu kan.. btw gudluck! ;)

    ReplyDelete
  12. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Kalau macam ni lah. Setiap semester mesti dekan punyalah. Heh.

    ReplyDelete
  14. salam kunjungan ..saya nak follow tapi tak dapat klik lah ruang follower..http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Setahu saya sekarang ni cuti semester kedua di universiti (Malaysia) hampir berakhir.

    ReplyDelete
  16. Omg! Kalau waktu exam tetiba member bagi benda2 macam ni, mahu lagi pening kepala. Hehe.
    Dah nak exam ke? All the best ye!

    ReplyDelete
  17. ada masa ada ketika kita perlu tinggatkan effort

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal