Skip to main content

B.liv Brand Visibility


sejak dua menjak ni aku rasa banyak nampak iklan pasai produk untuk menghilangkan 'blackhead' kat muka. blogger pun dah banyak yg try dan buat review pasal produk-produk tu. produk yang sapu sejenis krim kat muka, lepas tu nanti krim tu mengeras jadi mask, then bila cabut mask tu keluar sekali dengan blackhead tu.

B.liv Brand Visibility



aku terperasan ada dapat cpuv iklan pasal produk ni. bila aku tengok iklan tu, ia pasal produk tu untuk keluarkan blackhead dari kulit muka jugak. tapi yang ni lain sikit, sbb dia tak jadi macam mask yang boleh tarik keluar blackhead tu. tapi, dia 'dissolve' blackhead tu.



kalau nak tau lebih lanjut, kalau ternampak iklan tu, boleh la pi tengok. mana tau kot2 korang tengah cari produk yang macam tu..

sumber gambar :
B.liv. - http://www.bliv.com/my/index.php/offwiththoseheads/

Comments

  1. Alhamdulillah Rezeki Pha Is la nie ..Tahniah ya ..CPUV lagi ...Moga terus murah rezeki ..

    ReplyDelete
  2. ok ok... tahniah pha is .. nanti mama klik klik ..

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH SINGGAH MINUM KOPI SEBELUM KE KOREA...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ..Rezeki Pha is tu...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...! tahniah pha is... :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah, tp sllu gna step yg no.1....;-)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya.. lama rasa tak singgah :)

    ReplyDelete
  8. Dapat CPUV?Tahniah Pha is..lama tak singgah sini kan..

    ReplyDelete
  9. generation 1 tu dah jadi tabiat la :p

    ReplyDelete
  10. lama dah tak guna sebarang produk buang black head...hihihi tahniah

    ReplyDelete
  11. wah2xx...Tahniah CPUV begayut....Dah lama xdpt CPUV ni...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah...semoga murah rezeki selalu...

    ReplyDelete
  13. da lama sangat2 x dpt cpuv.. T_T.. btw kalau saya prefer cara manual lg kot utk hlgkan blackhead, besi yg ada gelung2 tu sbb kalau guna blackhead remover mcm xde effect je.. hehe.. Klik Korea on sale for u. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah Pha Is.. alhamdulillah.. murah rezeki :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah pha is...time aku visit nie tak kuar plak dia..yang kuar iklan sony jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah Tahniah... rezeki Syawal tu. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.
    Mayfair sini... :)

    ReplyDelete
  17. Dapat CPUV ni gak.. tahniah :)

    ReplyDelete
  18. Kalau guna strips, sakit kulit bila strips ditanggalkan. Saya sapu madu di atas kulit yang sakit tu.

    ReplyDelete
  19. kalau rajin update blog ofcoz CPUV mencanak..ehh..kenapa x leh nak stop BW kat sini..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus la kalau x bleh stop BW sini.. hehehe

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi