Top Referral Jun 2014

sempena penutupan tirai bulan Jun yang lepas, jom kita terjah senarai penyumbang trafik terbanyak ke blog Hikayat Budak Pening ni melalui bloglist masing-masing sepanjang bulan Jun yang lalu. sumber statistik diperolehi dari histats.com

lets cekidaut..



1. Scripters - http://idasyuhada.blogspot.com/


2. Blog Mak Budak a.k.a Remaja Purba  - http://aizamia3.blogspot.com/


3. Malaysia Tercinta - http://www.malaysiatercinta.com/


4. Niesa Lovecrew - http://niesa-lovecrew.blogspot.com/
5. Karyaku-Paridah Ishak - http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/
6. Blog Santai Bloglist - http://bsbloglist.blogspot.com/
7. So Full Of Myself - http://aswadz.blogspot.com/
8. Chena Chenis - http://chenachenis.blogspot.com/
8. Akif Imtiyaz - http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
10. Sejarah Cinta Mastura - http://sejarahcintamastura.blogspot.com/

terima kasih kerana telah sudi meletakkan blog Hikayat Budak Pening ini dalam bloglist masing2. secara automatik, kesemua blog yang tersenarai dalam list kali ni akan dimasukkan ke dalam bloglist Hikayat Budak Pening ini..

[auto-published]

Comments

  1. Tahniah buat semua yg tersenarai

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah semua...^_^

    ReplyDelete
  3. idah jarang guna bloglist tu... selalunya pakai taip jer... sebab kebanyakan website dah hafal :D

    Tahniah Pha Is...

    ReplyDelete
  4. tak sangka boleh termasuk dalam top 10 referral. terima kasih.

    ReplyDelete
  5. tahniah... terbaiklah diorng nie..

    ReplyDelete
  6. hehehe.. kejap naik.. kejap turun mak budak tu.. ;)
    apa-apapun tahniah buat semua..

    ReplyDelete
  7. Tahniah utk semuanya.....;-)

    ReplyDelete
  8. tak pernah check guna hitstats.. nak try lah.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. tahniah, sobs sobs. hana dah lama tak jd top referral. huwaaa. huhu

    ReplyDelete
  10. Tahniah kpd yg tersenarai... bulan puasa ni masa sgt pantas berlalu. Berblogging pun mcm tak menyempat je.. :D

    ReplyDelete
  11. tahniah...dah lama tak kesini..heheee..itu yng tdk tersenarai..ngeee

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat mereka yang tersenarai ;)

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum...pha,

    Tahniah kepada semua yang terpilih dalam top referral...

    mselim3

    ReplyDelete
  14. salam. alhamdulillah,,,tahniah semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  15. Congratulation kepada semua yang tersenarai...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. tahniah buat yang resenarai :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah kepada yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  18. ehehe...tersenarai jugak...tq jugak pha is.. ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment