Pengomen Pening Jun 2014

salam ramadhan buat semua pembaca blog Hikayat Budak pening. sekarang dah masuk ramadhan. sya'ban dah meninggalkan kita. bulan jun pun dah berlalu pergi. so, jom kita tengok senarai pengomen pening pada bulan Jun yang lalu.

cekidaut..


1. Cik Misstree


2. Faizal Mohamad Twon Tawi


3. Muhammad Khairuddin Lim


4. RDZ Z
5. Akif Imtiyaz
6. Khir Khalid
7. Ahmad Zu Mal Md Rayi
8. Niesa
9. Vee Sandi
10. Azlealee Bashir
11. Nurul Hidayah
12. Sylarius Yusof
13. noor liyana
14. Yun Sing
15. W. Mastura
16. paridah
17. acik idah
18. Azlan Strider
19. Cikna
20. Amanina Mads

thanks semua diatas segala maklum balas dan sumbangan idea2 pada kotak komen yang tak membuatkan macam aku ni syok sendiri cakap sorang2 dalam blog ni. hehehe.. thank juga bagi mereka yang komen tapi tak tersenarai dalam top 20. dan terima kasih juga aku ucapkan bagi silent reader. nanti lepas ni, jangan la malu2 kucing nak komen kat sini yer..

seperti biasa, mereka yang tersenarai akan automatik masuk dalam bloglist :)

p/s: sekarang sedang bercuti kat rumah. tak ada line internet. kadang2 je dapat online.. aktiviti BW pun tak dapat nak terjah semua.

Comments

  1. salam ramadan phais selamat berpuasa tq masukan kak juga dlm senarai...

    ReplyDelete
  2. wahh..ada jugak nama aku bro rupanya...sebenarnya kitaorang pun kena say thanks kat ko gak untuk facts yang ko share sepanjang bulan jun bagi kami yang membaca...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya macam x banyak sangat pun fact yg aku share.. merapu2 je.. hehe

      Delete
  3. tahniah semua ..alhamdulillha berjaya jugak jadi pengomen tegar kat blog Pha Is ..Selamat bercuti ya ..

    ReplyDelete
  4. Salam ramadhan pha Is! Jelesnyaa dorang dapat masuk list. Nak join jugakkk :)

    ReplyDelete
  5. tahniah utk semua pengomen tegar, dan slamat brcuti..

    ReplyDelete
  6. Tahniah untuk semua pengomen tegar :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... tersenarai juga. T kasih Pha Is & tahniah juga kpd yg lain..
    Salam Ramadhan & slmt menjalani ibadah puasa.. :)

    ReplyDelete
  8. Terima kasih Pha Is. Terima kasih kepada sesiapa yang mengucapkan tahniah. Saya juga ucapkan tahniah kepada sesiapa yang tersenarai. Selamat berpuasa kepada Pha Is sekeluarga dan semua muslimin dan muslimat di mana sahaja anda semua berada.

    ReplyDelete
  9. nak dlm list jgak nnti....
    slm Ramadhan ye

    ReplyDelete
  10. Kedudukan aku di dalam carta nampaknya mencatatkan peningkatan yang memberangsangkan. Dari tangga ke 20 meningkat naik ke tangga 12. Hahaha

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat semua yang tersenarai... :)

    ReplyDelete
  12. tak tersenarai kali nih.. 2 minggu cuti berblog..:(

    ReplyDelete
  13. Thanks Pha Is...& Tahniah pada yang lain...

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat semua yang rajin komen kat sini..
    Kita bukan tak rajin cuma tak sempat.. kihkihkih.. boleh terima ek komen ni pha is..

    ReplyDelete
  15. Bila la nk naik no.1 btw Tq Pha Is, iklan 1 kali......;-)

    ReplyDelete
  16. Tahniah juga pada Pha Is kerana menjadi top 10 komentator di blog syukurnya sihat

    ReplyDelete
  17. happy belated ramadhan al mubarak..it's not too late to wish for you..emm emm..kite ada jugak..where is wafi???..selalu dia dulu kali sampai sini..wafi no. 1..nothing to say a ah..may allah blessing you in ramadhan..:-)

    ReplyDelete
  18. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  19. byknya yg niesa tertinggal..baru berkesempatan nk singgah sini...thanks pha is!

    ReplyDelete
  20. Ekhh.. idah pun tersenarai juga... :D
    Tahniah semua... :)

    ReplyDelete
  21. Eh.. saya tersenarai :D Thanks ^^

    ReplyDelete

Post a Comment