Wednesday, June 4, 2014

WW #96 | Air Asia Free Seats

untuk maklumat lanjut : Air Asia Free Seats

21 comments:

  1. free seat la sangat.. kena harga jugak la.. nipu jer AA ni hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg free tu seat, bukan harga.. hehe

      Delete
  2. kena tunggu 12 mlm dpt lee free seat ni..xlarat la nk tunggu..haha

    menabung lenovo,digi dan promoted content utk pha is.. :)

    ReplyDelete
  3. hahaah.. ermm... seboleh2 memang elak naik AA ni. :( selalu je rasa dipermainkan.

    ReplyDelete
  4. Yang saya faham makna "free seats" ialah, tempat duduk penumpang dalam kapal terbang yang masih kosong, tiketnya belum dibeli oleh sesiapa lagi. "Free seats" tidak bermakna naik kapal terbang secara percuma. Ini bahasa pemasaran.

    ReplyDelete
  5. Seat mmg free tapi tax kena bayar.. bagi Nurul ok la.. tapi tak mudah nak dpt free seat ni macam goreng pisang panas!

    ReplyDelete
  6. bestnya kalau dapat pi melancong skrg nie

    ReplyDelete
  7. ni mesti berebut nak dapat free seats..

    ReplyDelete
  8. harapan tinggal harapan.. duit oh duit!!

    ReplyDelete
  9. ramai yg akan ambil peluang ni ...

    ReplyDelete
  10. hmmm, tiket RM 50..ting tong..RM500 kena bayar..huuuuu, Air Asia

    ReplyDelete
  11. ramai la yg duk sibuk kat web AA ni...

    ReplyDelete