Thursday, June 19, 2014

uMobile Prepaid Free Meal

tahun ni tahun terakhir aku merasa pakej prepaid hotlink youth club. bermula tahun depan, dah meningkat umur 25 tahun, tak bleh lagi nak merasa pakej youth club ni. sebab dah tak beberapa nak 'youth' dah. hehehe.. 

bagi mereka yang belum tahu, youth club ni ala-ala macam celcom punya Upax la. credit kita tak akan tamat tempoh walaupun tak top-up berbulan-bulan. selagi ada kredit, selagi tu boleh guna. khas untuk budak2 U dan budak muda remaja. 

dah tak remaja dah.. hmm.. lepas tu nanti, baru terfikir nak ushar plan yang lain. 

redONE postpaid plan


sekarang ni macam2 offer ada. yang terbaru, member aku ada offer untuk talian redONE. boleh tahan jugak dia punya offer. menurut member aku, redONE ni pakai line celcom. kalau berminat boleh call zul zhafran tu.. 


uMobile Prepaid Free Meal


Umobile pun baru ni aku terperasan iklan dia pasal ada promosi baru. kalau korang perasan la, kadang2 ada iklan tu kat dalam blog ni. cpuv.. hehehe..


menurut maklumat dari iklan ni, kalau top up U mobile kat 7-eleven dapat air revive dengan mee segera mamee secara percuma. tapi aku tak ada nombor U mobile ni. so, x bleh la nak try. sapa yang ada, boleh la cuba try.

35 comments:

  1. dh lama x dnga pakej maxis tu..almaklum bkn pelajar..hehe..redone pulak?mcm2 dh ye sekarang..kt umobile kt sini mmg xpames sgt..mcm sgt sedikit je org pakai umobile kt sini..

    menabung umobile dan huawei :)

    ReplyDelete
  2. redOne first time dengar ni...thanks for sharing...menambahkan info...^_^

    ReplyDelete
  3. tak tahu la cara nak main tabung2 ni ;(

    ReplyDelete
  4. youth club sangat best! bila dah tukaq pakai line, terus menyesal. Sebab line, bila msg, mahal balik. Agak meroyan ah mmula tukaq pakai line dulu wahahaha :P

    ReplyDelete
  5. tq perkongsiannya baru tau sikit..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Pha Is kerana dapat CPUV uMobile tu :)

    ReplyDelete
  7. alamak aku pun pakai
    pkej yg sama.. nampaknya lpas ni 25 dah x leh pakai dah la..
    lpasni aku nak try u mobile :P

    ReplyDelete
  8. Tahniah utk CPUV UMOBILE, cikna pun gna youth club last year utk thn ni lg muda sbb cikna gna SOX.....;-)

    ReplyDelete
  9. Menarik gak plan dia ya..rugi kalau tak ambil tu..

    2 X Smart investing for you..

    ReplyDelete
  10. Mmg menarik plan ni.. layan klu berblogging tu.. :)

    ReplyDelete
  11. Memang menarik tapi kaklya pakai line CELCOM ..

    ReplyDelete
  12. kat 7E opis aku nie pun aku ada perasan banner dia..hehehe..bila laa hotlink nak reward customer dia macam nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. Hotlink Youth aku punya habis tahun lepas. Register umur 23, expired umur 28. Steady jugak pakai plan youth club ni. 5 tahun kredit tahan.

    ReplyDelete
  14. dah x youth ... cuma blh perhati jer le .

    ReplyDelete
  15. dah makin dewasa la ni yer...hehehe...

    menabung smart invest tuk dik pha is.. :)

    ReplyDelete
  16. Aku selalu sangat tukar line no. Terbaru DiGi, harap berkekalan. :)

    ReplyDelete
  17. no lama terpaksa batal kerana tak mampu top up...sekarang guna no.yang akan lupus juga akhirnya jika tak top up!

    Entri terbaru saya dalam blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  18. Menarik! tapi Nurul setia dengan celcom dari dulu sampai la sekarang sebab kalau balik kg, hanya celcom yang dapat line..

    ReplyDelete
  19. macam menarik. tapi, Ros guna celcom..

    ReplyDelete
  20. skrg pakai uox celcom. bila plan tu tamat boleh la tukar ke no lain pulak haha..

    tahniah bro dpt cpuv u mobile

    ReplyDelete
  21. menarik ..tapi saya setia pada yang satu... hehe...

    ReplyDelete
  22. best jugak dulu guna upax.. dah tu ada bf kwn patahkan simkad.. arghh sakit hati pula bila ingat balik

    ReplyDelete