Top Referral Mei 2014

bulan Mei sudah meninggalkan kita. sekarang dah masuk bulan Jun. cepat je masa berlalu. dah masuk bulan jun ni, bulan exam bagi aku.. BW pun nk kena limitkan.. hmm..

so, sempena penutupan tirai bulan Mei yang lepas, jom kita terjah senarai penyumbang trafik terbanyak ke blog Hikayat Budak Pening ni melalui bloglist masing-masing, sepanjang bulan Mei yang lalu. sumber statistik diperolehi dari histats.com

lets cekidaut.. 


1. Scripters (http://idasyuhada.blogspot.com/)


2. Kaki Travel Khairuddin (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)


3. Karyaku Paridah Ishak (http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/)


4. Blog Santai Bloglist (http://bsbloglist.blogspot.com/)

5. AkifImtiyaz (http://akifimtiyaz3.blogspot.com/)

6. Relaks Minda (http://relakssminda.blogspot.com/)

7. Blog Mak Budak a.k.a Remaja Purba (http://aizamia3.blogspot.com/)

8. Malaysia Tercinta (http://www.malaysiatercinta.com/)

9. Niesa Lovecrew (http://niesa-lovecrew.blogspot.com/)

10. Thought Without Borders (http://veesandy.blogspot.com/)

terima kasih kerana telah sudi meletakkan blog Hikayat Budak Pening ini dalam bloglist masing2. secara automatik, kesemua blog yang tersenarai dalam list kali ni akan dimasukkan ke dalam bloglist Hikayat Budak Pening ini.

Comments

  1. kena cuba pasang histats balik lepas ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa... Tia.. lama x dengar citer. hehehe

      Delete
  2. Tahniah kepada yang tersenarai. Nampaknya lama juga saya tak singgah di sini.

    ReplyDelete
  3. Ramai yer yang terpaut kat blog Pha Is nie... Tahniah semua :)

    ReplyDelete
  4. salam. hai...tahniah tahniah buat mereka yang berjaya jadi senarai hehhe

    ReplyDelete
  5. Ada ketika dapat komen 2 3 entry.. ada ketika sempat baca je.. ada ketika blog sendiri pun tak terjengah.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. x pe.. take ur time kak..

      Delete
  6. tahniah pada yang tersenarai..:)

    ReplyDelete
  7. Rajin Pha Is buat entri macam ni sebagai tanda penghargaan, Tahniah kepada sesiapa yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  8. tahniah untuk semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua ..Akak pon ader ..Tq Pha Is ..

    ReplyDelete
  10. Kena rajin gak gi blog mereka2 tu... :D

    ReplyDelete
  11. eh,niesa pn ada gak..ehehe...tq jugak pha is..

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada semua...Insyallah satu hari nanti, nama aku pulak naik..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. Tahniah kpd semua yg tersenarai & all the best Pha Is.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment