Pengomen Pening Mei 2014

selamat berhujung minggu. selamat bersantai bagi yg tengah santai, dan selamat study dan berexam bagi mereka yang tengah final exam macam aku.

yang tengah santai2 tu, kalau nak BW, boleh la terjah senarai blog kat bawah ni. mereka rajin komen. so, tak rugi kalau terjah mereka. jadi, jom ushar senarai top 20 pengomen pening pada bulan Mei yang lalu. 

cekidaut..


1. Cik Misstree (http://cik-misstree-macam2-ada.blogspot.com/)


2. Faizal Mohamad Twon Tawi (http://www.syukurnyasihat.com/)


3. RDZ Z (http://myblogsantai.blogspot.com/)


4. Muhammad Khairuddin Lim (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)
5. Khir Khalid (http://www.khirkhalid.com/)
6. Amanina Mads (http://sukasamko.blogspot.com/)
7. Bin Muhammad (http://relakssminda.blogspot.com/)
8. Akif Imtiyaz (http://akifimtiyaz3.blogspot.com/)
9. Ahmad Zu Mal Md Rayi (http://duniazumal.blogspot.com/)
10. Azlealee Bashir (http://chenachenis.blogspot.com/)
11. W. Mastura (http://sejarahcintamastura.blogspot.com/)
12. n O e s u h a i m i (http://alyadina.blogspot.com/)
13. Niesa (http://niesa-lovecrew.blogspot.com/)
14. paridah (http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/)
15. husna zahidi (http://husnazahidi.blogspot.com/)
16. Vee Sandi (http://veesandy.blogspot.com/)
17. Nurul Hidayah (http://www.nurulhidayahdiary.blogspot.com/)
18. Yun Sing (http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/)
19. Cikna (http://cikna136.blogspot.com/)
20. Sylarius Yusof (http://anakbekasperajurit.blogspot.com/)

thanks semua diatas segala maklum balas dan sumbangan idea2 pada kotak komen yang tak membuatkan macam aku ni syok sendiri cakap sorang2 dalam blog ni. hehehe.. thank juga bagi mereka yang komen tapi tak tersenarai dalam top 20. dan terima kasih juga aku ucapkan bagi silent reader. nanti lepas ni, jangan la malu2 kucing nak komen kat sini yer..

seperti biasa, mereka yang tersenarai akan automatik masuk dalam bloglist :)


Comments

  1. Wah nama zumal naik lagi... Thanks Pha Is dan tahniah kepada yang tersenarai :))

    ReplyDelete
  2. Wahh.. patutlah saya pening-pala je 2 -3 hari ni. Tersenarai juga di sini ye... alhamdulillah. T kasih Pha Is..kena keje kuat lagi ni... Tahniah juga kpd yg lain2.. :) :)

    ReplyDelete
  3. peramah itu disukai utk jalin ukhuwah .

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua . Jangan lupa singgah www.sejarahcintamastura.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi.. sempat lagi dia promot.. hehehe

      Delete
  5. alamak aku x de..nampaknya x berapa peing la ya aku,,
    kna berusha lg!!

    mnabung bro :)

    ReplyDelete
  6. Wah ramai sahabat yg tersenarai ..
    Tahniah semua ..
    Tq Pha Is ...
    Happy blogging ..
    Bila ramai yg rajin komen apa yg kita tulis ..takder la raser kita tulis tu SYIOOKK SENDORI kan Pha Is ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. that's the point.. x nk rasa tulis syok sendiri.. hehehe

      Delete
  7. jauhnyaaa husna..hahaha..
    terima kasih pha is..:)

    ReplyDelete
  8. Thanks Pha is...Tahniah pada yang lain juga..

    ReplyDelete
  9. Terima kasih pha is. Buat pertama kalinya nama aku tersenarai sebagai salah seorang dari commentator tegar. Hehe

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kepada Pha Is dan terima kasih kepada sesiapa yang mengucapkan tahniah kepada saya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga kepada 19 orang pengomen tegar yang lain. ahaks

      Delete
  11. tahniah pada semua pengomen tegar..

    ReplyDelete
  12. edohayra pengomen kadang kala haha

    ReplyDelete
  13. #19, nyawa2 ikan dh tu btw TQ ye Pha Is

    Header skunk ni xleh bla la......;-)

    ReplyDelete
  14. hehe..ok la jugak blm lg keluar carta kt blog pening ni..hikhik

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat semua pengomen tegar diatas... :D

    ReplyDelete
  16. congratulation kepada semua pengomen2 tegar yang tersenarai... :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Post a Comment