Malam Santapan Secangkir Kasih 2014

pha is, psscmusm, cekak

semalam aku ada majlis makan malam (diner) anjuran Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia USM. majlis Malam Santapan Secangkir Kasih. untuk sidang ni, ni la satu-satunya diner yang aku join. last time aku join diner silat, masa 2 tahun lepas. boleh tengok kat sini : Blogger Silat USM

sebenarnya, malam tu aku dah migraine. tapi gagah jugak pergi. dah bayar kan.. bila time makan, ada kambing plak. aku pantang kalau ada lauk kambing. migraine pun, gagah makan jugak. hasilnya, pagi ni migraine aku extend.. tapi berbaloi. worth it..!!!

tema kali ni : malam apresiasi pendekar. so, semua kena pakai baju melayu lengkap, sekali dengan keris dan tengkolok (kalau ada). aku tak ada. pakai songkok je la. tengkolok dengan keris dalam gambar kat bawah ni aku pinjam kejap.

pha is, cekak, psscmusm

'Pendekar sepi'. masih forever alone... hanya baner sahaja yang sudi bergambar dengan aku.. sadis tak? hehehe..


Comments

  1. Huhuhu tgk statementa mak aii sedih jer raser sampaikan banner jer jadi peneman huhuhu,,..
    Kacak bergaya bak pahlawan melayu berkeris bagai ..Takkan ler takder si dara idaman sudi nak kenal Pha Is oiii ..Sabor jer la ada jodoh nanti tak kemana tu ..Salam hujung minggu Pha Is ..

    ReplyDelete
  2. rugi kalau tak pergi bila dah bayar ni :)

    ReplyDelete
  3. sanagt sadis..hahaha..cari la sorang..hehehe

    ReplyDelete
  4. HIHI . Banner pun boleh kan Abg Pha Is . HIHI .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. dgn baner pun jadi.. hehehe

      Delete
  5. aku x boleh makan kambing..nanti pening..haha

    ReplyDelete
  6. sadiskah ramai awek yang minat kat pha....

    ReplyDelete
  7. Wah kacak bergaya 'Pendekar Sepi' nie :)

    ReplyDelete
  8. salam..singgah blogwalking sini :p student USM ke?saya alumni, batch 2008.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. tapi saya kemasukan start 2009..

      Delete
  9. Teringin nak tengok pendekar berselfie... xde la pulok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. pantang laksamana berselfie.. hehehe

      Delete
  10. wah ! gagah sungguh pendekarnya ... heh heh

    ReplyDelete
  11. 'Pendekar sepi'. masih forever alone. " So sadis..he..he

    Kita kasi nestum ya...

    ReplyDelete
  12. Amboi! segak bergaya Pha Is dgn tengkolok dan keris...

    ReplyDelete
  13. as salam. org kacak takkan la x de awek lagi? hmmm...low profile ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk buat macam mana, x de yg sudi.. hehe

      Delete
  14. Ayat akhir tu mcm biasa dh dgr.........;-)

    ReplyDelete
  15. pendekar melayu yg gagah ni...klik2 menabung.

    ReplyDelete
  16. Kalau dinner dah berbayar mesti pergi kan..klau tak rugi..

    ReplyDelete
  17. hahaha awat sedih sgt tuh..:p

    husna tak makan kambing.. sebab tak pernah try kot.. takut nak try.. boleh mcm tu..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x bleh.. kan try jugak..!! hehehe

      Delete
  18. Statement akhir tu kelakar, membuatkan saya ketawa. Insya-Allah suatu hari nanti Pha Is dipertemukan dengan jodoh yang sesuai, amin.

    ReplyDelete
  19. kena bayar igtkan free.. hehe.. ok la tu pndai silat. nina dh lupa step

    ReplyDelete
  20. Smart banget tu Pha Is.. dengan tengkolok dan keris pinjam.. tinggal tunggu pelamin je siap.. ahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada pelamin x de pengantin pompuan x jadi jugak.. heheh

      Delete
  21. hihihi..pendekar sepi..pon bolehh la..niesa xsuka mkn kambing..uhuk...

    ReplyDelete
  22. kacak betul pendekar ini...kalau ada time zaman hang tuah, aku rasa senang2 jer pendekar nie nak sailang puteri hang li po..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kang x pasai kena tulah sultan.. heheh

      Delete
  23. Pendekar yg kacak.. pasti ada yg tertarik ni nnti.. :) :)

    ReplyDelete
  24. Pendekar yg kacak.. pasti ada yg tertarik ni nnti.. :) :)

    ReplyDelete
  25. jangan nak sedih sangat. sbb tak nak cari kan :p

    ReplyDelete
  26. oiii cik abang..pendengkar sepi yer..awek dok keliling pinggang tak nak ambik gambar..time forever alone baru nak ambik gambar..apa tak sadisnya..hehe..jenguk sini for you..dont take so serious here..just laughing..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... nk buat macam mana..x pnah ada awek sjak dari dulu lagi..

      Delete

Post a Comment