Wednesday, May 21, 2014

WW #94 | Zoo Parlimen


38 comments:

  1. Panda tu boleh kasih income tapi zoo kat parlimen tu orang tengok free pun tak nak. Hehe :)
    Zumal tag Pha Is kat sini yer
    http://duniazumal.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html

    ReplyDelete
  2. Ni kalau terdilap kata ni kan ramai pulak yg terasa hehehe..
    Huhuhuhu zoo kat parlimen tu dah selalu sgt tgk naik muak jugak kan Pha Is ..
    Huhuhu kita komen jer kita tak kutuk sapa2 tau ...

    ReplyDelete
  3. entah macam mana pandalah nanti. haha

    ReplyDelete
  4. Makan dalam tu pha is..Tapi memang pun adakalanya Parlimen kita ada ciri-ciri tu..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whisper & Vanish Power for you..

      Delete
  5. hehe..zoo parlimen xde yg minat nk tgk kot..
    menabung utk pha is..

    ReplyDelete
  6. Deep betul twit Mat Lutfi ni. Betul-betul deep. Tapi deep macam mana pun, para menteri-menteri kita still macam tu jugak pe'el nya. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah diorang x paham.. ibarat menatang dalam zoo..

      Delete
  7. Berhati-hati berkata-kata..kata-kata cerminan diri sendiri

    ReplyDelete
  8. hahaha...jangan tak tau....menteri kita kan semua bijak berdebat...dah macam ape dah kat parlimen...opss..tak boleh panggil bodoh..kurang bijak mungkin?

    ReplyDelete
  9. heh...heh..tumpang gelak jer...

    ReplyDelete
  10. hahaha..:p

    husna review pha is..:)

    ReplyDelete
  11. Panda ni buat org pening pala...

    ReplyDelete
  12. Uhuuuu... pedas tu! tapi kenyataannya memang begitu.. 25juta tu bukannya sedikit dan sangat tidak munasabah untuk 2ekor panda

    ReplyDelete
  13. i love mat luthfi ! sebenarnya ! haha

    #sentap bro. fact !

    ReplyDelete
  14. yeahhh yg penting mat luthfi menang dlm ABPBH ! ahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, dia menang ke..? x tahu plak.. sbb x pernah ambik tahu pun pasal abpbh tu.

      Delete
  15. ops..makna dalam ayat tu :)
    klik Libresse

    ReplyDelete
  16. Hahaaa, smpi mcmtu skli ye....
    Lactacyd 1 kali.....;-)

    ReplyDelete
  17. Zoo di Parlimen perlu, jika tidak semuanya jadi pak turut jer...

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. lepas ni boleh pi tengok hari2 kat zoo..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...