Skip to main content

WW #92 | The Evolution of Digital Media


Comments

  1. Nape content tu sikit sangat... Hehe :))

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi kat sini..alamak x faham..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni nk tunjuk contoh apa yg berlaku. dulu, content banyak, iklan sikit. sekarang, ruang untuk content sikit je, selebihnya ruangan iklan.. kan sekarang ada blog yg iklan dia saja "mengalahkan" isi blog..

      Delete
  3. Truly Evolve...Power of advertising..

    ReplyDelete
  4. Penuh dgn iklan jerr..,

    PS...btul rasanya...mmg dh phobia...cmne nk ilangkan erk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahla.. maybe mungkin boleh hilangkan trauma tu dengan tingkatkan iman dengan qada' dan qadar Allah. yakinkan diri semua itu datang dari Allah. yg penting, jangan takut pada angin tapi takutlah pada Allah. datanglah angin yg kencang macam mana sekalipun, kalau Allah tak izinkan ia membawa mudharat, x kan ianya menjadi mudharat.
      wallahu a'lam.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Dulu, dalam website, bahan bacaan penuh, iklan kurang. Sekarang ni, iklan makin penuh, content untuk dibaca, ciput je. Hehehe

      Delete
    2. betul tu.. sampaikan menghilangkan identiti entry tu sebab dah banyak sangat iklan..

      Delete
    3. thanks sylarius yusof dan kak aizamia3 atas penerangan tu.. harap lepas ni ain diyana jelas lah yer.. heheh

      Delete
  6. Boleh jadi macam tu ker?... sikit sangat content.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg pun dah ada dah lewujudan blog2 yg macam tu.. iklan je berseph.. ruangan isi ciput je.

      Delete
  7. hahaha..betul!sekarang semua tempat penuh ngan iklan je..haiss..sabo je lah...
    menabung ribena,whisper dan vanish kt sini...

    ReplyDelete
  8. Iklan lebih penting daripada content . HAHA >_<

    ReplyDelete
  9. realitinya sekarang ni memang macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon jasa baik Pha Is menghantar maklumat ke emel syukurnyasihat@gmail.com kerana Pha Is terpilih sebagai top komentator

      http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/top-komentator-blog-april-2014.html

      Delete
    2. okay.. dah hantar.. thanks..

      Delete
  10. perubahan sentiasa berlaku kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalau perubahan kearah kebaikan x pe..

      Delete
  11. tahun ni tinggal apa la agknya ye...

    ReplyDelete
  12. ni macam blog punya lay out jekk..betul ke paiz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. evolusi layout.. kalau dulu banyak ruang untuk entry, skrg banyak ruang untuk iklan.. heheh

      Delete
  13. Setakat ni bila me'round' blog kawan2 tak de lah yang dah sampai ke tahap tu lagi... tapi mungkin satu saat nanti akan jadi macam tu lah kot! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau blog biasa2, susah nk jumpa macam tu.. kalau blog yg sekadar nk "hot" je, ada la kot..

      Delete
  14. sekarang dunia bisnes...duit di mana2.. ahah .

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. ha ah.. iklan mengalahkan content..

      Delete
  16. Kalau tengok gambar di atas, blog saya masih belum berevolusi lagi, masih ala '1996'. Terima kasih Pha Is kongsi maklumat ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nk berevolusi, y gtahun 2004 tu okay lagi, x de masalah.. hehehe

      Delete
  17. Uwahh... platform iklan ia bnyk sangat, that's a total turn off... dan aku akan terus blah dari blog itu.

    ReplyDelete
  18. Bila advertising bersaing, macamtu la jd nye......;-)

    ReplyDelete
  19. Semakin meriah dengan iklan hehee.. :D

    ReplyDelete
  20. Iklan je banyak..tahun 2014 dan seterusnya apa yang tinggal?

    ReplyDelete
  21. Selamat memperbanyakkan iklan ya Pha Is..

    ReplyDelete
  22. Menjana pendapatan menjadi keutamaan daaa

    ReplyDelete
  23. hehehehe....sejak ramai yg dah tau..power of advertising...4x menabung di sini :)

    ReplyDelete
  24. zaman skang lebih mementingkan duit berbanding content.

    ReplyDelete
  25. Replies
    1. ha ah.. harap2 blog saya nnti x jadi macam tu la.. hehe

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi