Skip to main content

Top Referral April 2014

bulan april sudah meninggalkan kita. sekarang dah masuk bulan mei. cepat je masa berlalu. tak lama lagi masuk bulan jun plak. masa tu aku pun dah sibuk dengan final exam. hmm...

so, sempena penutupan tirai bulan april yang lepas, jom kita terjah senarai penyumbang trafik terbanyak ke blog Hikayat Budak Pening ni melalui bloglist masing-masing, sepanjang bulan april yang lalu. sumber statistik diperolehi dari histats.com

lets cekidaut.. 



1. Blog Mak Budak a.k.a Remaja Purba (http://aizamia3.blogspot.com/)

2. Karyaku Paridah Ishak (http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/)


4. Blog Santai Bloglist (http://bsbloglist.blogspot.com/) 

5. Kaki Travel Khairuddin (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)



8. Mizz Aiza (http://www.mizzaiza.com/)

9. ChenaChenis Stories (http://chenachenis.blogspot.com/)


11. Tinta Sebuah Kehidupan (http://duniakita94.blogspot.com/)

12. Buat Wanita (http://buatwanita.blogspot.com/)

13. Syukurnya Sihat (http://syukurnyasihat.blogspot.com/)


15. Tetamu Istimewa (http://mieadham86.blogspot.com/)

terima kasih kerana telah sudi meletakkan blog Hikayat Budak Pening ini dalam bloglist masing2. secara automatik, kesemua blog yang tersenarai dalam list kali ni akan dimasukkan ke dalam bloglist Hikayat Budak Pening ini.

p/s : selamat bercuti hari pekerja.. 

Comments

  1. terselit juga...alhamdulillah..::)

    ReplyDelete
  2. Tahniah semua... Salam Rejab Pha Is :))

    ReplyDelete
  3. Wahh.. kena usaha lebih ni.. tahniah kpd semua.. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah semua . teruskan semangat untuk berblog. hee. =)

    ReplyDelete
  5. xsangka tersangkut juga..heh..heh..sukanya..tq pha is.

    ReplyDelete
  6. Tahniah :) Selamat bercuti ^^

    ReplyDelete
  7. Salam Rejab... Terima kasih Pha Is

    ReplyDelete
  8. Selamat menyambut 1 Rejab 1435H. Tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  9. Thanks Pha Is..Salam 1 Rejab & Selamat Bercuti ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Libresse & Maxis Scholarship for you..

      Delete
  10. Tahniah semua ...
    Salam 1 Rejab ..Selamat hari pekerja ..selamat bercuti..

    ReplyDelete
  11. tahniah buat mereka..

    selamat hari pekerja even tgh study lg..hekhekhok..

    ReplyDelete
  12. wahh..tahniah bagi yang terpilih tu ye...

    ReplyDelete
  13. tahniah buat semua.. nina xdpt la nk join list sbb busy je. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.. take ur time.. buat mana yg penting dulu.. :)

      Delete
  14. waa..nama blog kita ada la..bangga sat..boleh hilangkan kesedihan sikit..:')

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah... sedih sbb apa ni.. ceciter sikit.. hehee

      Delete
  15. selamat menghadapi final exam nnt bro....berjuanglah sehingga ke titisan dakwat pen yg terakhir....

    ReplyDelete
  16. dah terjah blog mereka ... jumpa libresse , digi n darlie kat sini .

    ReplyDelete
  17. tahniah pada yg tersenarai...sambil menabung maxis di sini

    ReplyDelete
  18. wahhhh..byk jugak top referral tu..

    ReplyDelete
  19. tahniah semua..eh..april dah habis . may pulak y kunjung tiba . cepat je masa berlalu kn..=)

    ReplyDelete
  20. tahniah untuk semua...salam ziarah dari bunda..

    ReplyDelete
  21. Wah, dari Tetamu Istimewa pun ada. Alhamdulillah, sama-sama membantu.

    ReplyDelete
  22. Tahniah semuanya, klik2 cikit ape yg patut..;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal