Pengomen Pening April 2014

entri penghargaan top referral sudah. next, entri untuk pengomen tegar april plak. so, jom ushar senarai top 20 pengomen tegar blog Hikayat Budak Pening ini sepanjang bulan april. lets cekidaut..



1. Faizal Mohamad Twon Tawi (http://syukurnyasihat.blogspot.com/)


2. RDZ Z (http://myblogsantai.blogspot.com/)


3. Muhammad Khairuddin Lim (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)


4. Khir Khalid (http://www.khirkhalid.com/)

5. Niesa (http://niesa-lovecrew.blogspot.com/)

6. Yun Sing (http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/)

7. Cikna (http://cikna136.blogspot.com/)

8. Azlealee Bashir (http://chenachenis.blogspot.com/)

9. Ahmad Zu Mal Md Rayi (http://duniazumal.blogspot.com/)

10. n O e s u h a i m i (http://alyadina.blogspot.com/)

11. Bin Muhammad (http://relakssminda.blogspot.com/)

12. Wafi Remli (http://wafiremli.blogspot.com/)

13. W. Mastura (http://sejarahcintamastura.blogspot.com/)

14. Cik Misstree (http://cik-misstree-macam2-ada.blogspot.com/)

15. Ai Syah (http://coretanuntukakudiadankamu.blogspot.com/)

16. Tetamu Istimewa (http://mieadham86.blogspot.com/)

17. paridah (http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/)

18. ikhwan yusuff (http://duniakita94.blogspot.com/)

19. husna zahidi (http://husnazahidi.blogspot.com/)

20. Nurul Hidayah (http://www.nurulhidayahdiary.blogspot.com/)

terima kasih banyak-banyak aku ucapkan buat anda semua. seperti biasa, mereka yang tersenarai akan automatik masuk dalam bloglist :)

thank juga bagi mereka yang komen tapi tak tersenarai dalam top 20. dan terima kasih juga aku ucapkan bagi silent reader. nanti lepas ni, jangan la malu2 kucing nak komen kat sini yer..


Comments

  1. Tahniah semua. Semoga kalian murah rezeki.

    ReplyDelete
  2. Eh nama zumal pun ade... Thanks Pha Is :))

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. tersenarai juga saya. T kasih Pha Is.. Tahniah juga kpd lain2 yg tersenarai ye..:) :)

    ReplyDelete
  4. Thanks Pha Is & tahniah semua yang tersenarai..

    ReplyDelete
  5. tahniahhhh....sy takde plak uwarghhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  6. wah termasuk bloglist ya..tq pha is.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Alhamdulillah. Tahniah...

    ReplyDelete
  8. Thanks Pha Is. List tu macam pelik dan terasa bagaikan tak lengkap....sebab nama Blogger Aiza dah tiada disitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. patu la rasa macam pelik je masa tulis entry ni..

      Delete
  9. Tahniah semua..mereka mmg terbaik.

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua dan terima kasih Abg Pha Is :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah Semua ...
    Rajin2Komenlagi pasni ya ..

    ReplyDelete
  12. tahniah buat yg tersenarai :D

    ReplyDelete
  13. cekidaut cekidaut, dan pemenang nya adalah... me. hehehe

    ReplyDelete
  14. tahniah semua....ad jgk tersenarai..:DD

    ReplyDelete
  15. bestnya ramai pengomen tegar..:)

    ReplyDelete
  16. tahniah bust semua...

    pha is menang t-shirt.. bestnya.. haha. tgk sini http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/05/senarai-pemenang-simple-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. saya pun baru je perasan.. hehehe.. thanks beritahu..

      Delete
  17. tanpa pengomen..apalah ertinya entri yg kita publishkan...kannsss...:)

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum...pha,

    tahniah kepada yg tersenarai... moga sentiasa menyokong pha, moga pha sukses dalam berblog moga maju jaya..

    mselim3

    ReplyDelete
  19. hebat2 semua.... semoga terus sukses blog ini dan rakan2 blogger yang lain..huhu

    ReplyDelete
  20. husna singgah dari blog mselim..:)

    ReplyDelete
  21. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  22. tahniah buat semua.. ;)

    hehehe.. tak malu nak singgah cuma agak sibuk.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. kak dah pembaca setia kat sini. hehehe

      Delete
  23. tahniah buat semua yg terpilih... blogger2 hebat tu !

    ReplyDelete
  24. Tahniah kepada semua. Tu dia, duk nombor 16, sikit lagi nak jatuh. Maklumlah sibuk di penghujung April lalu. Terima kasih Pha Is yang rajin singgah di blog saya ya.

    ReplyDelete
  25. Tahniah semua... idah lately nie busy sesangat... nak buka blog pun kadang2 curi2 masa jer... dapat sehari 1 n3 tu dah cukup baguss sesangat...

    ReplyDelete
  26. Tahniah semua yang tersenarai yer... Tahniah buat pha is juga... :D

    ReplyDelete
  27. Timekasi Pha Is.. semoga terus sukses!

    ReplyDelete
  28. wahhh..tersenarai jgak..hihihi

    ReplyDelete
  29. Tahniah buat semua yang tersenarai...

    ReplyDelete
  30. haha..IbuNoey tak masuk senarai sebab lately ni memang jarang sangat buka blog..busy katakan..hehe..

    ReplyDelete
  31. Alhamdulillah tersenarai dalam blog yang diminati ramai ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ramai ke yg minat nih..? hehehe

      Delete
  32. Tq Pha Is, lagi semangat nak komen2 kat sini tp bila line wat hal hilang sikit semangat tu.....;-)

    ReplyDelete
  33. noe antara yg pening gak kat sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. jgn peling2 sangat. rilex2 sudah.. :)

      Delete

Post a Comment