Cash Out 8Share #5

alhamdulillah, berjaya cash out 8Share buat kali yang ke-5. rezeki. kali terakhir aku cash out pada 18 Mac lepas. kali ni, cash out pada 7 Mei. jadi la, kali ni aku ambik masa 7 minggu untuk cash out. dulu target aku nak tengok boleh dapat tak dalam masa sebulan. tapi target tak sampai. jadi la..


so, sapa yang belum join, jom la. tak susah mana pun dengan 8share ni. cuma share artikel kat laman sosial, kalau ada orang baca, kita dapat duit. walaupun tak de la banyak mana, tapi jadi la dari tak dapat langsung. hehehe.. jom..


kalau nak share di blog pun boleh. boleh tengok tutorial kat bawah ni :
cara ambil link iklan di 8Share
cara share iklan guna text
cara share iklan menggunakan gambar
tips share special 8share di laman sosial


Comments

  1. Bestnyee.. Akak Tak reti nak buat 8 shared ni.. Huhu.. Kene cuba2 buat jgk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sial2.. tak susah mana pun.. hehehe

      Delete
  2. Ok la. Lepas dah bayar bil internet tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kot, tapi saya pakai wifi U je.. hehehe

      Delete
    2. Bijak2, Cikna pun gna wifi sekolah je.......;-)

      Delete
  3. Alhamdulillah..tahniah murah rezeki

    ReplyDelete
  4. Wah dah lima kali Pha Is cash out, tahniah yer :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. rezeki Allah.. Mabruk.. Barakallah fikum.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah , alhamdulillah dapat rezeki .

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. smoga rezeki Pha Is semakin mencurah2 :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..tahniah pha is.. bole topup tabung kawen. meh akak tolong topup kat sini lagi..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tabung kahwin..? hahahha.. boleh2..

      Delete
  9. bestnye dapat duittt.. semoga lagi murah rezeki Pha Is :)

    ReplyDelete
  10. syukur.. tahniah pha is.. husna sekali pon tak merasa lg nih..
    jenuh bersabar jugak dgn 8share nih kan..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ader la tu rezeki tu.. heheh

      Delete
  11. Tahniah, moga berbahagia dengan rezeki yang diperolehi :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki Pha Is... aamiin. Tahniah!

    ReplyDelete
  13. tahniah...kita rm10 pun tak sampai lagi

    ReplyDelete
  14. tahniah.. 8share anne ada problem.. earning langsung tak naik, bp pun takda.. pdhal dah share byk dah.. skrg ni main churp2 je.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada try contac diorang tanya sebab tak? sbb 8share ni senang je kalau nk tanya apa2.. lagi mudah dari hantar tiket nuffnang

      Delete
  15. cptnye..tahniah2.. rezeki Pha Is..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..Tahniah Pha is..Kita pun suka 8 share ni..cepat & mudah...

    Another whisper for you...

    ReplyDelete
  17. bestnyer, CN baru jer sekali cash out, tengok akaun, tak smpai pun RM50..huhu

    ReplyDelete
  18. wahhh..rezeki..niesa churp2 pun x bergerak malas lak nk buat 8share..hehehe
    menabung kat sini..click link kat atas sbb nuffnang x klua..

    ReplyDelete
  19. rezeki..rezeki.. tahniah ye Pha is

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah.. 5 kali dah ni :)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah.. tahniah pha is :)

    ReplyDelete

Post a Comment