Pengomen Pening Mac

top referral untuk bulan mac sudah. kali ni, senarai pengomen pening yang paling pening komen di blog Hikayat Budak Pening ini. thanks semua diatas segala maklum balas dan sumbangan idea2 pada kotak komen yang tak membuatkan macam aku ni syok sendiri cakap sorang2 dalam blog ni. hehehe..

so, jom ushar senarai top 20 pengomen pening pada bulan mac. cekidaut..  

 



2. Mizz Aiza (Dunia Kecil) [http://www.mizzaiza.com/]






4. Muhammad Khairuddin Lim [http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/]


6. Tetamu Istimewa [http://mieadham86.blogspot.com/]

7. n O e s u h a i m i [http://alyadina.blogspot.com/]

8. Khir Khalid [http://www.khirkhalid.com/]

9. Azlealee Bashir [http://chenachenis.blogspot.com/]



12. Ahmad Zu Mal Md Rayi [http://duniazumal.blogspot.com/]






18. Puteri Wanita [http://buatwanita.blogspot.com/]



seperti biasa, mereka yang tersenarai akan automatik masuk dalam bloglist :)

thank juga bagi mereka yang komen tapi tak tersenarai dalam top 20. dan terima kasih juga aku ucapkan bagi silent reader. nanti lepas ni, jangan la malu2 kucing nak komen kat sini yer.. 

Comments

  1. terima kasih daun keladi pha is... ^_^
    click ford kt sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)

      yeay masuk senarai juga kali ni .. no 18 ;)

      Delete
    2. niesa : sama2.. :)

      BW : tahniah.. :)

      Delete
  2. Terima kasih...memang pening :)
    Tahniah kpd semua yg tersenarai

    ReplyDelete
  3. Tahniah Semua...pening-pening pun tersenarai jugak ya!!!

    ReplyDelete
  4. tahniah buat semua yang tersenarai.. nama Ros pun ada :) terima kasih Pha IS ...

    ReplyDelete
  5. Assalammulaikum..pha,

    tahniah kepada yang tersenarai. Moga pha sukses dalam dunia blog nie...k terbaik .

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam.. insyaAllah.. amiin.. thanks..

      Delete
  6. knapa nama cik nor tak der?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de rezeki kot.. x pe.. bulan depan ada lagi.. :)

      Delete
  7. tahniah kepada semua yea...moga terusan setia...hehehe...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum pha. taniah buat semua tukang komen sini. bestnya masuk bloglist. hehe singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat semua pemenang :-)

    Panjang betul listnya, sampai 20 orang.

    ReplyDelete
  10. Nama kita tersenaraila,hehee.... Tq Pha Is......;-)

    ReplyDelete
  11. tahniah kpd yg tersenarai...rajin juga mengira ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengira..? x de la.. saya ada pakai widget.. dia yg tolong kirakan.. hehehe

      Delete
  12. Disebabkan akak terlampau pening makanya tak tersenarai dalam senarai tu.. kihkihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. x pe.. akak masuk dalam list lain.. list top referral..

      Delete
  13. Hehe, zumal memang pening nie. Thanks Pha Is :)

    ReplyDelete
  14. ramai pengmomen.. tak lalu saya nak kejar comment banyak2 hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ima antara pengomen yg paling lama komen kat sini.. yg tu ramai yg mmg x dapat nk kejar.. hehe

      Delete
  15. hehe sy x komen banyak coz last month sy x aktif bw

    ReplyDelete
  16. tersingkir aku nampaknye.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. bulan depan ada lagi.. insyaAllah..

      Delete
  17. akak tak pernah masuk..haha.. takpe2.. happy blogging pha is.. dan tahniah buat yg tersenarai.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tahu bulan depan boleh masuk list plak.. :)

      Delete
  18. Alhamdulillah, tersenarai juga saya ya. Terima kasih Pha is.

    ReplyDelete
  19. tahniah.waah..ramai yg komen.

    ReplyDelete
  20. Tersenarai juga saya ye.. patutlah saya rasa pening2 je hari ni hahaa.. T kasih Pha Is & tahniah2 juga kpd yg lain2.. :)
    3x digi.. :D

    ReplyDelete
  21. klik iklan tabung anda....moga murah rezeki.

    ReplyDelete
  22. Tak tersenarai la... tu lah nape tak rajin ngomen

    ReplyDelete
  23. terima kasih pha is.. tahniah kepada semua.. semoga pha is terus success.. :D

    ReplyDelete
  24. Mac sudah pun berlalu . kini april muncul . =)

    ReplyDelete
  25. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Tutorial cara kedua utk follow blog pun disediakan :)

    ReplyDelete
  26. No. 1 Mac, terima kasih. Mampukah kekal lagi bulan April ni? Wallahua'lam.

    P/s: Sebagai balasan saya pun buat satu entri khas (boleh lihat di sini)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. ada tersenarai jugak disitu.. :)

      Delete
  27. tahniah kepada pengomen yang setia...

    ReplyDelete
  28. wah..noe dalam pengomen pening ni...terima kasih pha is... Ford for u :)

    ReplyDelete
  29. tahniah buat semua.. nanti ada masa boleh terjah. hehehe

    ReplyDelete
  30. terima kasih jugk sbb selalu singgah dkt blog Munirah

    ReplyDelete
  31. Waa.. terima kasih :) Eh.. jumlah komen dengan nombor sama la.. cantik.. cantik.. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. :) ha ah. kebetulan.. hehehe

      Delete
  32. waaaaaaaaaaaa wajib berkunjung ni ke top pengkomen ni :D

    ReplyDelete
  33. Tahniah ..Hehehe bulan depat blog kita plak hehehe

    ReplyDelete
  34. Tahniah kepada sesiapa yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  35. wow..wafi is no.1..nothing to say anymore..hehe..:-)

    ReplyDelete

Post a Comment