Tuesday, April 29, 2014

Khas Untukmu Wanita

Kau digelar sebagai penyeri dunia
Hadirmu melengkap hubungan manusia
Bukan sahaja dirindui yang biasa
Malah Adam turut sunyi tanpa Hawa
-Wanita by Dehearty

tadi bila tengok nuffnang, alhamdulillah, melekat 1 lagi CPUV kat blog aku ni. cpuv dari Whisper Mesh & Cotton. rezeki, walaupun aku ni bukan seorang pengguna produk tu. hehehe.. mungkin sebab aku tulis dalam survey nuffnang aku tu, ramai pembaca aku terdiri dari kalangan wanita.

 Whisper Mesh & Cotton



iklan ni bila aku klik, dia terus direct kepada sebuah entri di blog blog Yuyu Zulaikha (http://kupukupukecik.blogspot.com/). hebat beliau. orang lain dapat cpuv, dia msuk dalam cpuv. hahaha..

menurut Yuyu, pihak whisper ada anjurkan program ber-yoga dengan Yuyu Zulaikha pada hari Sabtu ini di Hartamas. menarik kan.? senang je, cuma jawab slogan mudah, dan berpeluang mengikuti yoga class dengan Yuyu Zulaikha... dengan Yuyu Zulaikha kot...!

kalau nak tau lebih lanjut, try la cari iklan tu kalau jumpa. hehehe..

akhir kata, kerana dirimu begitu berharga... eh, ayat ni untuk panteen kan? silap tagline daa... tak kisah la, janji khas untukmu wanita.

47 comments:

  1. yoga class?? menarik nie..huhu.. btw singgah menabung encik pha is.. :)

    ReplyDelete
  2. thanks for the info.. whisper mmg terbaik...~!

    ReplyDelete
  3. Congrats Pha Is... :D lekat CPUV tu... :)

    ReplyDelete
  4. wahhh memang hebat blogger Yuyu Zulaikha tu... ida singgah menabung lagi kat sini... biar banyak lagi CPUV yang dapat ;)

    ReplyDelete
  5. tahniah! anne pun dapat.. hihi..
    tapi tak jumpa lak iklan tu, anne klik2 digi dulu la.. hihi..

    ReplyDelete
  6. Salam Pha Is.. Alhamdulillah.. rezekiii :)

    ReplyDelete
  7. Wahh, bestnye......tahniah2......;-)

    ReplyDelete
  8. tahniah!! kita sama..
    tapi tak berupdate lg..lol~

    ReplyDelete
  9. Tahniah Pha is..Nissan Almeera untuk tabung tengah hari..

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum... pha,

    tahniah pha dapat cpuv daripada nuffnang... moga cpuv sentiasa melekat di blog nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  11. malu plak nak beryoga2 ni...hhee...

    ReplyDelete
  12. tanpa wanita,dunia hilang serinya...

    ReplyDelete
  13. Mula2 pening-pala saya bila baca tajuk tu hehee.. Alhamdulillah.. tahniah. Semoga terus sukses.. :) :)

    ReplyDelete
  14. Eh.. yoga lagi :) Baru terbaca tentang yoga.. hehehe~

    ReplyDelete
  15. tahniah....wanita bgtu berharga..terima kasih kerana memujiku. hihihi

    ReplyDelete
  16. tu bukan tagline maybelline ke? hahahaha.... dapat gak.. and yup.. kelas yoga bersama2 yuyu zulaikha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ke..? bluur kejap.. hehehe..

      Delete
  17. saya pun melekat juga ... alhmamdulillah .

    ReplyDelete
  18. Tahniah Pha Is, meh semua klik utk beryoga bersama Yuyu Zulaikha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau laki boleh join, dah lama saya try.. hahaha

      Delete
  19. hana suka kak yuyu. comel !! hahah tahniah pha is :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun suka.. tapi dah jadi bini orang dah.. hahahaha

      Delete
  20. Alhamdulillah.. Tahniah pha is.. Akak pun dapat..hehe

    ReplyDelete
  21. Tahniah tahniah!!! Dayang pun ada dapat satu cpuv yang ni :)

    ReplyDelete
  22. Saya tak tahu apa2 pun mengenai benda alah cpuv tu. Whatever tahniah.

    ReplyDelete
  23. suka lagu dehearty tu..best! =)

    ReplyDelete
  24. xpernah pakai brand ni.. hahaha. tahniah. klik nuff sini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...